Još jedan spektakl juče. Jeste da su dosta reciklirali sporedne bossove, koji znaju da budu dosadni kad ih sretneš peti put, ali su svi main bossovi do sada bili pun pogodak. Uslovno main, jer ovo je opciona oblast, ali je jedan od šest shardbearera.
Ovog puta je to gimmick fight u stilu Storm Kinga i Yhorma iz Souls igara, ali je ovo zanimljivije. Rykard je lud
Došao sam u ovu gore oblast sa crvenim nebom. Bacio me tamo nekakav teleport. Ajoj! Zmajevi na sve strane, nekakva grozna flora i fauna... samo sam prejahao i pobegao u zelenilo. Uzeo sam mape i vidim da je ta crvena zona duplo veća od ove početne.
Skucao sam 20 sati a imam osećaj da ništa nisam uradio u igri.
Bas mi je cudno skaliranje tezine u igri. Mislio sam da ce me Magrit pokidati a presao sam ga iz prve. A onda sam ginuo samo tako kod vitezova unutar zamka, ako me vide mrtav sam manje vise.
Imam pitanje za veterane From igara jer su mi statsi i dalje mambo dzambo. Nosim onaj medaljon koji dropuje Ancient Hero of Zamor jer mi je logika da iako pijem 10% vise DMGa to biva kompenzovano vecim endurance-om tj. resistence-ima a svakako imam +3 na dex pa spamujem magije brze i tucem bolje. Jel to ima logike?
Valjda tje neko ko se bolje razume da vidi tvoje pitanje. Ja nisam od pomotji.
Elem, za vikend sam bio aktivan, lista ubivenih:
- Spirit Caller Snail
- Grafted Scion osveta s pochetka
- Rennala, Queen of the Full Moon
- Erdtree Avatar
- Scaly Misbegotten
Rennala mi je odlichan fajt, a i boss izgleda lepo. Shteta shto sam je satrao iz prve, ali okej. Vratio sam se na pochetak da zgazim onog bossa koji me je na pochetku nabio u zemlju, a pored toga sam zavrshio akademiju.
Sada mi se put rachva na dva dela, ali diskord ekipa je pomogla s pravcem.
Ja ne znam kako tju nakon ove igre igrati bilo koju drugu open world igru. Sve tje mi delovati kao korak u nazad, ali okej, taj most tje da se predje kad se dodje do njega.
Random screenshots (prva dva su jedan bitan boss, imajte to na umu):
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.