• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Kakav epic boss fight za kraj ove oblasti. Lik kad krene, ne popušta. Ne znam da li su ikada ovako intenzivnu borbu napravili u Souls igrama, možda u DS3 koji nisam igrao.

Though born one of the graceless Omen, Morgott took it upon himself to become the Erdtree's protector.
He loved not in return, for he was never loved, but nevertheless, love it he did.

Last edited:
Boss fight na istoku je možda i najveći spektakl u From igrama do sada.

Nisam to uradio u ovoj borbi, ali moguće je summonovati armiju npc-jeva koji pomažu u borbi, kao da je MMO raid boss. Nije da mogu puno da pomognu, brzo ih ubija :D Moguće je koristiti i konja tokom cele bitke, ali mi ta taktika ne leži.

I lore je baš dobar. Radahn je toliko moćan da je u prošlosti vodio nebesku bitku i stekao komandu nad samim zvezdama koje utiču na nečiju sudbinu. Nakon što je Elden Ring razbijen, Malenia i on su vodili dugu bitku, gde je Malenia bila primorana da oslobodi bukvalno kugu u celom regionu da bi ga onesposobila. Iako je izgubio razum, i dalje komanduje zvezdama, i dalje se bori protiv širenja kuge, a ljudi održavaju festival gde mase i mase ratnika dolaze da bi bezuspešno pokušali da mu daju časnu smrt.
Uz to, naučio je da komanduje gravitacionom magijom isključivo da ne bi morao da se odvoji od svog voljenog konjića 😭

2.99 USD, neka fala...

Jutros sam se vratio na početak i sredio Margit. Nije bilo mnogo teško a i malo sam se nabudžio lutajući na suprotnoj strani mape (lvl 23). Zamak je sjajan, baš klasičan DS osećaj sa prečicama, učenjem gde se koji neprijatelj nalazi kako najlakše da mu do'akaš...
Našao sam i ono čudo što nosi zamak na leđima, Našao nekakav vatrenu zid na severoistoku, podzemni svet... igram par sati dnevno i to mi je taman.

@s_hyperion, @Undenis da ne otvaram spoiler: je li to bos iz trejlera, onaj sa konjićem?

Boss fight na istoku je možda i najveći spektakl u From igrama do sada.

Nisam to uradio u ovoj borbi, ali moguće je summonovati armiju npc-jeva koji pomažu u borbi, kao da je MMO raid boss. Nije da mogu puno da pomognu, brzo ih ubija :D Moguće je koristiti i konja tokom cele bitke, ali mi ta taktika ne leži.

I lore je baš dobar. Radahn je toliko moćan da je u prošlosti vodio nebesku bitku i stekao komandu nad samim zvezdama koje utiču na nečiju sudbinu. Nakon što je Elden Ring razbijen, Malenia i on su vodili dugu bitku, gde je Malenia bila primorana da oslobodi bukvalno kugu u celom regionu da bi ga onesposobila. Iako je izgubio razum, i dalje komanduje zvezdama, i dalje se bori protiv širenja kuge, a ljudi održavaju festival gde mase i mase ratnika dolaze da bi bezuspešno pokušali da mu daju časnu smrt.
Uz to, naučio je da komanduje gravitacionom magijom isključivo da ne bi morao da se odvoji od svog voljenog konjića 😭

Ma sta mi naprica , evo suza mi krenu :D

Možda i laganija za psihu jer ne moraš da si S&M oko boseva, samo se okreneš, odeš pa dođeš ponovo nekom prilikom.

Ovo nije dobro ostarilo :D
Zadnjih par sati sam pokusavao da ubijem g. Krucibla. Kakav dingospo, samo lagano, samo po par poteza tu i tamo. Onaj kamicak magicni koji pravi inace po 150-180 dmg ostalima, njemu pravio 75 bez stita i 20 sa :D:D:D Al pade malopre, sad mogu da se vratim da radim.

Igra je laganija u smislu opcija i biranja kada ćeš šta da radiš, ali bossovi su sigurno najteži do sada.
Mada, mnogi su sada podložni staggeru, tako da se umesto R1 spama više isplati da čekaš opening da ga udariš sa skok R2 ili chargeovanim R2, pa mu uradiš crit.

Probacu, spamujem uglavnom R1 jer je brz sa Estoc-om. Boc boc, rol, kamicak, rol, boc...

Ja sam isto sa Estocom igrao, pa sa dual rapierima. Bezbednije je jer možeš brzo da uletiš, udariš i da se skloniš, ali ne prave veliki stagger, baš moraš da se trudiš. Za protivnike poput Crucible Knighta, nisu efikasni, sem ako u drugoj ruci ne koristiš parrying dagger ili štit. Ja sam se baš inatio, i ubio ga tako što sam mu 10-ak puta uradio parry, ali to je baš high risk strategija :D A sad imam Moonveil katanu koja takve protivnike lagano rešava.

Ja sam se respec-ovao za Moonveil, jako fin stagger ima. Videcu ovog vikenda kako cu proci kod raznih minibossova. Imam sad par zona spremnih za istrazivanje...

5sbrwt2kxmm81.jpg

Nisam stigao mnogo igrati ove nedelje, ali sam igrao po malo i polako napredovao.
Lutao sam po Liurnia i istrazhivao random tamnice i kule. Uspeo sam da ubijem nekoliko mini boss-ova, kao i jednog zmaja >:3
- Adan, Thief of Fire
- Bloodhound Knight
- Stone Digger Troll
- Flying Dragon Agheel
- Black Knife Assassin
- Cemetery Shade (onaj u Liurnia)
- Crystalians

Konachno sam odluchio da pochnem da istrazhujem Lucaria akademiju. Blago su me smarali oni ranged charobnjaci, dok nisam pocheo da ih navlachim na uske hodnike gde uspem da ih udarim jednom i sakrijem se iza tjoshka dok papre magijama. Definitivno pomazhe imati range u ovoj igri, ali jbg. tvrdoglavu rokam melee.
Uspeo sam da ubijem prvog bossa u Lucaria, iz prve. Nije preterano tezhak, ali je kul fajt, plus je lepa ta prostorija u kojoj sam shibao pseto.
Konachno sam naleteo i na tajne prolaze (prvi je bio u nekom malom dungeonu u Liurnia).

Odushevio sam se kada
me je pokupila ona spodoba s kavezom u stomaku i ubila, a onda sam se respawn-ovao u nekakvom podzemlju s lavom.

Akademija je lepa notju i trenutno se pentram po njenim krovovima, nadam se da tju danas napredovati.

Screenshots:
20220305182753_1.jpg

20220306201714_1.jpg

20220310193009_1.jpg

20220311205425_1.jpg

20220311204423_1.jpg

20220311205615_1.jpg

Sudeci po mnogim impresijama, maltene svako oruzje je dobro za endgame ako se redovno upgrade-uje. Kod Moonveil-a mi se svidja sto jako puno obicnih protivnika bude stagger-ovano sa jednim magic R2 udarcom. I svidja mi se sto upgrade nativno magicnih oruzja trazi samo po jedan Somber stone.

@Wahad na klojoj platformi igras?

Sudeci po mnogim impresijama, maltene svako oruzje je dobro za endgame ako se redovno upgrade-uje. Kod Moonveil-a mi se svidja sto jako puno obicnih protivnika bude stagger-ovano sa jednim magic R2 udarcom. I svidja mi se sto upgrade nativno magicnih oruzja trazi samo po jedan Somber stone.

@Wahad na klojoj platformi igras?

Pa Iksboks, 'de ću drugde...

Back
Top Bottom