- Reaction score
- 5,245
Yup, ima mali exploit da možeš na konju da koristiš oružje za koje nemaš dovoljno snage da držiš samo u jednoj ruci ako pre jahanja prebaciš u 2 hand mod. Ali onda ne smeš da ga menjaš, jer ako vratiš, pojavi se crveni x da neće biti efikasno.
Inače, Stormveil je tako dobro dizajniran, a skok je otvorio toliko novih mogućnosti da se naprave tajne putanje i prečice. Ima i dalje onih momenata kao u DS1 da otvoriš prečicu i onda se diviš kako su to povezali, ali ima i onih gde si imao prečicu od samog početka, ali ti nije palo na pamet da to možeš da uradiš.
Inače, Stormveil je tako dobro dizajniran, a skok je otvorio toliko novih mogućnosti da se naprave tajne putanje i prečice. Ima i dalje onih momenata kao u DS1 da otvoriš prečicu i onda se diviš kako su to povezali, ali ima i onih gde si imao prečicu od samog početka, ali ti nije palo na pamet da to možeš da uradiš.

Al kad sam video halberdu što dropuje konjanik pored crkve (koji mi je do sad najteži fajt) sam pomislio da bih voleo da sam krme koje može da je podigne. Takođe mi se čini da je pitomija igra od Bloodborne-a (nisam igrao Soulse) vrv zbog sveta koji je stvarno lep i potpuno suprotan onoj teskobi iz BBa, životinjice, vetar, kopneni oktopodi i šume, milina. Možda i laganija za psihu jer ne moraš da si S&M oko boseva, samo se okreneš, odeš pa dođeš ponovo nekom prilikom.