• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Pali sinotj:
- Beast of Farum Azula (prvi bossitj na kojeg sam naleteo, ubio me 3 puta pre no shto sam odluchio da ga pustim da se razmashe, a onda boc boc halberdom).
- Black Knife Assassin (pao iz prve, iako je malo falilo da dobijem po nosu jer sam se opustio kad sam ga ostavio na 1/4 healtha).
- Tibia Mariner (sprdnja od bossa, prelako, ubijen iz prve bez da me dotakao).

Pre no shto sam nashao njih, samleo me Margit jedno 10 puta, pa sam odluchio da razgledam shta sve ima po svetu i dignem malo health i staminu. Otishao sam do
onog crvenog dela sa velikim vranama
, ali sam se sasro i odluchio da pobegnem.
Tamo me je napao onaj invader NPC Anastasia, ali dobila je po nosu.

Stuttering bash ume da se popne na zhivce, ali brzo zaboravim i nastavim da uzhivam u igri.

20220225195527_1.jpg

20220225201206_1.jpg

20220225233112_1.jpg

Srediće valjda koliko toliko stuttering, realno je PC verzija mogla da bude i veći trainwreck.

Zaključio sam da mi se ipak ne sviđaju mi se početni statsi bandita za min/maxovanje željenog builda, krenuo sam ispočetka :ROFLMAO:

Ono što je okačio Revan par postova gore ne pomaže sa stutterom.

Aaa izvinjavam se. U firefoxu imam neke addonove koji blokiraju reddit na forumu pa ne vidim cak ni ovo sto sam ja postavio. Zato mi je i promakao Revanov post.

Najsmešniji neprijatelji do sad 🤣

rG6xZr3.gif

e to je kul stvar, volim kad urade tako neku sitnicu, gde nije sve matematicki savrseno, vec ta neka neposrednost, iako su namerno napravili da bude tako.

Meni na R7 4750g radi lepo, igrivo je na 2k sve na high, narodnjak. Bez graficke, samo ova vega na procesoru. Nisam merio frejmove mislim da ide oko 30+, obaracu rezoluciju i detalje da bih dobio vise frejmova, kad budem imao vremena da igram ljucki.

Da li je iko probao ovaj fps unloick mod sto se pominje? Mislim da cu probati da otkljucam fps pa ga u riva tuneru ogranicim na 60. A i u Nvidia Control panelu ima opcija za ogranicavanje fps...

Da li je iko probao ovaj fps unloick mod sto se pominje? Mislim da cu probati da otkljucam fps pa ga u riva tuneru ogranicim na 60. A i u Nvidia Control panelu ima opcija za ogranicavanje fps...
Probaj taj mod ako igras pirata posto legit verziju ne smes da modujes zbog anti cheat app sranja, tj mozes ali da pokrenes igru u offline modu na Steamu.

Meni radi pristojno na high u 4K UW rezi mislio sam da ce biti mnogo gore sa obzirom na GPU ali me ovaj ubogi stutter ubija u pojam i stvarno mi kvari ceo dozivljaj. Danas sam igrao nekih 2h i jedno 5-6x sam se toliko triggerovo zbog stutera da mi je doslo da obrisem govna i sacekam neku patchovanu ili goty verziju igre. Nadam se da rade na fixu posto je ovo bas uzas.

Nije problem u internom frame limiteru unutar igre. Problem je vise real-time shader cpmpilation, kao i ucivatanje novih zona. Na kraju krajeva, FROM ce morati ovo da sredi.

A i u Nvidia Control panelu ima opcija za ogranicavanje fps...
pazi samo, ograničavanje fps-a u nvidia settingsu može da ima negativan uticaj na loading times.

ja sam to pokušao u rdr2 i učitavanje se upetostručilo :D

pazi samo, ograničavanje fps-a u nvidia settingsu može da ima negativan uticaj na loading times.

ja sam to pokušao u rdr2 i učitavanje se upetostručilo :D
Nisam probao da ogranicim preko control panela ali jesam preko riva tunera. Jesi li probao sa Riva tunerom u RDR2 i kakva su iskustva?

U igri Witcher 3 iskustvo sa takvim ograničavanjem je pozitivno. Ako koristim ograničavanje frame ratea koje omogućava sama igra onda dobijam nekonzestentan frame time. Ako iskljucim ogranicavanje u igri a ukljucim ga preko riva tunera i stavim na 60 onda dobijam dobar tj konzistentan frame time (16.6 ms).

Jel jos neko koristio ove programe (riva tuner itd) koji imaju opciju za ogranicavanje frame ratea i kakva su vasa iskustva?

Back
Top Bottom