Chodex
I'm a ghost!
- Reaction score
- 3,187
Koje loženjeJel neko probao na XSS?
Cekam Xbox testera na njegovom YT kanalu. Svakog trenutka ocekujem klip.
Koje loženjeJel neko probao na XSS?
Imas imas, a i ne znas da ga imasТренутно поред бебе у кући немам ни времена, ни концентрације за такве игре.![]()
Potvrđujem izjavu kao apsolutno tačnu. Znam kako je.Imas imas, a i ne znas da ga imaskad su dve bebe e tad je muka. Jedna beba - pesma
Shillovanje prve klase.
Mimovanje u stranu, lep spisak sajtova koji nisu merodavni.
Licno meni Souls igre nisu teske , izazovne naravno ali ne i teske. Previse ljudi kukaju kako nisu fer i bla bla nema pauze. Bukvalno treba malo da se obrati paznja na okolinu i ponasanje neprijatelja i kontrola svog karaktera i dobar si do kraja igre. I naravno ako se bas negde zapne uvek mozes da pozoves nekog u svoju igru da ti pomogne sa bossom, ne mora online ima i opcionalnih NPC karaktera koji ti pomazu.
Čini mi se kao klasik souls igra ali pokušao sam što manje gledati gameplay online tako da sam potpuno unbiased kada zapravo počnem igrati igruPogledao danas malo yt playthrough klipove. Ne vidim ja tu nista spektakularno, formula provjerena, dobra igra ali da je nesto nevidjeno pa da zasluzuje ovakve ocjene to sigurno ne. Da li shilluju ili stagod ne znam ali samo potvrdjuju moju tvrdnju o nepotrebnosti ovakvih reviewa.
Izasao narodnjak.
Vidjeh na poznatom ruskom trekeru al nisam probao.Nek javi neko kad izađe narodnjak za PS4.
Vidjeh na poznatom ruskom trekeru al nisam probao.
Izgleda losije ovo je old gen engine i cross gen igra.Koliko ovo u realnom radu izgleda losije od remake Demon Soulsa na petici, na ovim slikama slabo sta mogu da vidim ali vidim da je losije?