• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Licno meni Souls igre nisu teske , izazovne naravno ali ne i teske. Previse ljudi kukaju kako nisu fer i bla bla nema pauze. Bukvalno treba malo da se obrati paznja na okolinu i ponasanje neprijatelja i kontrola svog karaktera i dobar si do kraja igre. I naravno ako se bas negde zapne uvek mozes da pozoves nekog u svoju igru da ti pomogne sa bossom, ne mora online ima i opcionalnih NPC karaktera koji ti pomazu.

Shillovanje prve klase.
Mimovanje u stranu, lep spisak sajtova koji nisu merodavni.

Pogledao danas malo yt playthrough klipove. Ne vidim ja tu nista spektakularno, formula provjerena, dobra igra ali da je nesto nevidjeno pa da zasluzuje ovakve ocjene to sigurno ne. Da li shilluju ili stagod ne znam ali samo potvrdjuju moju tvrdnju o nepotrebnosti ovakvih reviewa.

Licno meni Souls igre nisu teske , izazovne naravno ali ne i teske. Previse ljudi kukaju kako nisu fer i bla bla nema pauze. Bukvalno treba malo da se obrati paznja na okolinu i ponasanje neprijatelja i kontrola svog karaktera i dobar si do kraja igre. I naravno ako se bas negde zapne uvek mozes da pozoves nekog u svoju igru da ti pomogne sa bossom, ne mora online ima i opcionalnih NPC karaktera koji ti pomazu.

Naravno, ako "pomagač" pogine preuranjeno, onda ti je zapravo još teže :D

Pogledao danas malo yt playthrough klipove. Ne vidim ja tu nista spektakularno, formula provjerena, dobra igra ali da je nesto nevidjeno pa da zasluzuje ovakve ocjene to sigurno ne. Da li shilluju ili stagod ne znam ali samo potvrdjuju moju tvrdnju o nepotrebnosti ovakvih reviewa.
Čini mi se kao klasik souls igra ali pokušao sam što manje gledati gameplay online tako da sam potpuno unbiased kada zapravo počnem igrati igru

Trenutno stanje na Steamu.

FMZqvN4VkBYfCko

Mislim da ER traži verziju firmvera koja još nije jailbrakeovana.

Igrao sam sinoć 2-3 sata, krenuo sa Banditom, da promenim malo. Ništa posebno nisam radio, ubijao random neprijatelje po mapi i onog bossa sa bundeva šlemom :D
U network testu sam video još da su uveli mehaniku da ti se regeneriše nekoliko healing boca kada ubiješ sve neprijatelje na nekoj lokaciji, i na prvi pogled deluje da čini igru lakšom, ali ima tu da se kalkuliše. Ako hoćeš da ih regenerišeš, moraš da rizikuješ da se boriš sa neprijateljima, tako da nije sigurno da ćeš iz te situacije na kraju profitirati.

Koliko ovo u realnom radu izgleda losije od remake Demon Soulsa na petici, na ovim slikama slabo sta mogu da vidim ali vidim da je losije?

Koliko ovo u realnom radu izgleda losije od remake Demon Soulsa na petici, na ovim slikama slabo sta mogu da vidim ali vidim da je losije?
Izgleda losije ovo je old gen engine i cross gen igra.
Generalno za cross gen naslov (iz japanske dev kuhinje) izgleda pristojno ali nazalost tu je i gomila tehnickih problema koje ce nadam se resiti kroz par updejtova. :)

Back
Top Bottom