• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Fantasticni opisi, sve cestitke FROM Software-u. Nadmasili su cak i moja ocekivanja. Jos niko nije dao ispod 9/10 lol, mada ima gomila besnih reviewer-a koji nisu dobili prerelease kopije [Bandai je ispalio ceo Balkan :D].

Jako mi je drago sto mnogi hvale kvalitet open world-a, i zanimljivosti istrazivanja lokacija.

Očekivano pokidala igra, očekivao sam da prosečna ocena bude oko 95.

Last edited:
Nadam se boljim performansama na konzolama, nijedna nije perfect. Cak nisu stavili lock na 30fps modove.

A i PC je buggy i ima framerate probleme. Igracu verovatno na PS5 jer tu cu imati vise friendova i sansi za coop zabavu.

Ovaj jedan lik što je prešao igru kaže da je najteža From igra do sada.
Treba sa svakom novom igrom da sve vise dizu tezinu i tako dok se dodje do toga da igra uopste i ne moze da se zavrsi zbog tezine, onda bi bila savrsena i dobila bi 100/100 all time best.

Last edited:
Nije težina nikada problem dok je gameplay dobro utegnut i fer, a to niko bolje ne radi od njih.

Za fer se ne slazem, igra je sve samo ne fer, kad te uvek vraca na pocetak nivoa kad zagines, iako si taj deo vec presao 1000 puta, za mene je to simulator za mazohiste, ali dacu joj sansu, kao i uvek.

Meh, nekada su sve igre bile takve. Kada kažem fer, mislim na to da u 99% slučajeva umireš zbog svoje greške. Nisu ove igre ni teške toliko koliko se hajpuje, ne moraš da imaš neke bolesne reflekse ili egzekuciju, samo treba da igraš skoncentrisano i ne praviš gluposti. Elden Ring je inače mnogo darežljiviji sa checkpointima.
Gomila igara koje izlaze danas su na najvišim stepenima težine mnogo teže od bilo koje Souls igre i mnogo više nefer.

Stigao je i meni ključić, ide pre-load 🥳

Gow na give me gow je tezi od svakog soulsa, change my mind [emoji38]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Neću ni da pokušavam, istina je. Ja sam bio debil, pa sam prelazio Uncharted 4 na crushing, teže je od Sekira. :LOL:

Postane puzzle game bukvalno, ponavljas dok ne resis puzzle koga prvog rokas + ne sme koncetracija na sekund da popusti ili da budes greedy kad nekom ostane zrnce healtha. Nekako je posebno u early to mid gameu tako sa suludim spajkovima ofc. Kad dodjes do elfova postaje bas suludo. Iznivelise se na kraju kad si na normal op.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom