• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Ja ću sa Prisonerom, jer ću verovatno da budžim dex i int, praviću neki spellsword build. A i faith me totalno ne interesuje, a on ima najmanje statsa bačenih u to.

Meni je za Bloodborne i DS igre u proseku oko 50 sati trebalo za komplet prelazak (sa svim opcionim "nivoima" i boss-evima),
defintivno očekujem da ovde ima više sadržaja i da će mi prelazak trajati duže.

Fin trejler, ispucali su se sa marketingom ovih dana, sutra su opisi. Ne ocekujete ista od balkanskih medija sutra, Bamco se nije isprsio za rane kodove za nasu regiju. Kontam da ce otpustiti kesu za drugi talas promocije kad izadje prva runda opisa.

Ovo je redovna pojava, retko kada press ima dozvolu da spominje tehnicke probleme koji ce biti reseni sa day1 patchom [koji cesto izadje par dana pre premijere]. Tako je bilo i sa HZW i hiljadu igara pre toga.

Ja se samo nadam da će PS4 Pro varijanta radili stabilno sa 30 fps (barem je tako delovalo sa network testom). I da necu morati da čekam duže od ponedeljka na fizičku kopiju. Taman da prelomim sa kojom ću klasom početi :).

A ja se nadam da ce na XSS raditi u 60 fps-a. Ipak je to From pa ocekujem dobru optimizaciju za razliku od onih poljskih baraba. Sve pod uslovom ako uopste budem igrao igru.

A ja se nadam da ce na XSS raditi u 60 fps-a. Ipak je to From pa ocekujem dobru optimizaciju za razliku od onih poljskih baraba. Sve pod uslovom ako uopste budem igrao igru.
From pravi najbolje igre, ali lol, ne nadaj se.

Back
Top Bottom