Samo bez očekivanja i nadeNadao sam se da tje reshiti to, ali ne, izgleda bash kako si napisao. Nadam se da ovaj put netje biti L3 ili neshto podjednako glupavo.
Sent from my J9110 using Tapatalk

Samo bez očekivanja i nadeNadao sam se da tje reshiti to, ali ne, izgleda bash kako si napisao. Nadam se da ovaj put netje biti L3 ili neshto podjednako glupavo.
Na Switchu radi Dark Souls Remastered u solidnih 30FPS-a bez ikakvog problema.
poenta je da je bilo očekivano da će ovo biti DS u open GRRM svetu.
Naravno da nije jer su pričali kako je sa DS gotovo al eto ispade da je drugi naziv samo. Al nije to sad ni bitno ako postoje ljudi koji će da to igraju to će da se pravi.
Pričao sam pre i za UBI, low key to svi igraju samo su pljuvači glasni koliko i DS fanovi pa je stvorena slika kako se to pravi nikome
Ali ne radi se o tome šta si ti očekivao kako bi sad imao neku argumentaciju za diskusije nego šta je pričao FROM nadam se da je to jasno.DS jeste gotov, ovo je Elden Ring.
Ja sam otpočetka očekivao ovako nešto, sigurno nisam očekivao drastično drugačiju igru
Ali ne radi se o tome šta si ti očekivao kako bi sad imao neku argumentaciju za diskusije nego šta je pričao FROM nadam se da je to jasno.
Ja ne sporim da ljudi žele zauvek još jedan Dark Souls, znam ih nekoliko privatno i ja bi kupio Dark Souls 4 ali oni su rekli idemo dalje nećemo više to ali očigledno je sad već da oni ne mogu mnogo dalje.
Biće tu razlika i novina to je jasno ali ovo def. nije nešto radikalno drugačije to je cela poenta. Ne bi dalje dužio sačekajmo da izadje da joj svi damo desetke pa peglamo dalje,.
Pa gledaj, i ono što je From Software pričao može da se protumači na više načina, oni su rekli da su gotovi da Dark Souls serijalom, to se može protumačiti na više načina, recimo to može značiti da su završili totalno sa DS tipom igara,
a može znači i ovo što dobijamo, nova igra (znači nije DS IP), koja ima novi svet/lore, open world, nove mehanike...iako pri tom jeste DS tip igre.
Takođe mislim da bi pogrešno reći da je ovo samo DS4, iz ovoga viđenog svakako ima mnogo više razlike nego što je bilo između DS1>DS2>DS3.

Mislim da će to bar 80% igrača da izabereBloody![]()