• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Da Kojima pravi igru, kad bi chuchnuo, mogao bi i da se pokenjas.
Samo lagano, docicemo i do toga u Death Stranding 2.
pisspvj8g.jpg

Spellovi totalni OP classic From Soft signature. Overall deluje mi da je to to, open world Dark Souls :D
Igrace se definitivno posle PC verzije GoW-a otvaramo 2022. nordijski.

Last edited:
Meni se svidja kako izgleda, mozda mi bude prva njihova igra koja ce mi se svideti, posto Dark Soul 3 i Sekiro nisu.
Samo da bude laksa i prijemcljivija za igranje, bez mazohistickih momenata, za koje vise nemam zivce, niti potrebe da se dokazujem.
Mada meni se na oko svidi svaka njihova igra, ali kad probam, preterana tezina me odbije od daljeg igranja, jednostavno mrzim da 20 puta za redom prelazim istu deonicu.
Nije problem ni da je teska ako mora, ali daj onda cesce save, a ne da pocinjem celu mapu od pocetka, to me ubija u pojam.

Pa onda zaboravi ovo biće super teško ali ako preguraš prvih nekoliko sati na konju si no pun

Za ovo pricaju da ce biti lakse, jer je open world i bice gomila neprijatelja, pa su morali da obore tezinu zbog toga.
Jos ako prave mainstream i zele da experimentisu, sve ide u prilog da ce biti lakse i prijemcljivije za nove igrace.

Po iskustvu očekujem da će biti teška pušangija u početku ako krene da se luta, možda uz pomoć nekog vodiča jedino. Odigrao sam sve do sad od njih ili probao iz ovog fazona pa zato kažem, ne očekujem neki veliki obrt sa težinom svakako

Posle ovih pogledanih snimaka, daleko bolji utisak ostavlja kompletna igra. Dopada mi se što su ubacili fast travel kako se otkriva mapa, i što je jedino po dungeonima onemogućen za korišćenje, tako da će i onima što ne vole puno da lutaju i istražuju moći da uživaju. Bossovi koji su prikazani za sada su mi svi onako, osim zmajčeka i Magrita, ali verujem da će i na tom polju da bude nekih boleština i raznih faza borbe. Iako mnogi od vas tvrde da igra i okoliš izgledaju grafički zastarelo, meni ovaj svet deluje fino osmišljeno, a i time mi je još jači utisak što je malo njih prijavilo nekakva štucanja tokom igre.

Ovaj poslednji clip koji sam okacio od Fighting Cowboya je najbolji sto se tice mehanike wise.

Po ovome što sam video, ako ideš na melee build, težina je ista, samo imaš više različitih načina da rešiš problem. Kontra napad nakon običnog bloka i skok u bliskoj borbi će biti dobri, i weapon arts koje možeš da staviš na različita oružja.
Magije deluju baš op, raznovrsnije su i tečnije se izvode, to u kombinaciji sa summonovanjem npc-jeva će biti easy mode. Plus checkpointi koji su bliži bossovima.

Easy Mode al svakome dodje taj jedan momenat u FROM igrama da kažeš ŠTO SAM OVO BIRAO

Easy Mode al svakome dodje taj jedan momenat u FROM igrama da kažeš ŠTO SAM OVO BIRAO
Možda u smislu "što sam ovo birao, dosadno je ovako :p ". Doduše, deluje mi da je ovog puta konačno zabavno koristiti magiju, ali je greota ne igrati melee kada je tako dobro rešeno. Ali dobro, svakom svoje, ja uvek moram sa mačem da igram. Još ima ovaj potez da ga vrtiš ko Tor što vrti čekić u filmu, biće haosa 😁

Back
Top Bottom