• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

poenta je da je bilo očekivano da će ovo biti DS u open GRRM svetu.

Naravno da nije jer su pričali kako je sa DS gotovo al eto ispade da je drugi naziv samo. Al nije to sad ni bitno ako postoje ljudi koji će da to igraju to će da se pravi.

Pričao sam pre i za UBI, low key to svi igraju samo su pljuvači glasni koliko i DS fanovi pa je stvorena slika kako se to pravi nikome

Naravno da nije jer su pričali kako je sa DS gotovo al eto ispade da je drugi naziv samo. Al nije to sad ni bitno ako postoje ljudi koji će da to igraju to će da se pravi.

Pričao sam pre i za UBI, low key to svi igraju samo su pljuvači glasni koliko i DS fanovi pa je stvorena slika kako se to pravi nikome

DS jeste gotov, ovo je Elden Ring. :)
Ja sam otpočetka očekivao ovako nešto, sigurno nisam očekivao drastično drugačiju igru (na stranu open world i GRRM) u odnosu na DS.

Mislim DS je franšiza koja dobija na popularnosti, DS3 je najprodavanija igra u serijalu, igara ovakvog tipa i ovakvog kvaliteta nema na tržištu,
iako su oni rekli da prestaju sa DS igrama malo je bilo realno da će prestati da prave skroz DS tip igara.

Sam open world, odnosno kako igrač pristupa igra i kojim redosledom igra, mislim da će praviti veliku razliku u odnosu na prethodne igre,
takođe je očigledno da ima dosta novih stvari što se tiče borbe u odnosu na DS igre.

Gameplay je sličan Souls igrama, ali mislim da otvorenost, pravi skok, mount, skillovi koji ne zavise od opreme dovoljno menjaju formulu. Igra mi više deluje kao "best of From" jer vuče dosta stvari i iz Soulsa i BB-a i Sekira, tako da samo reći DS4 ne deluje prikladno.

edit: čak i stvari koje mi ranije nisu bile interesantne, tipa magije i strele, su dosta unapređene, deluju fluidnije, a i konačno možeš da se krećeš dok ih koristiš.

Last edited:

giphy.gif

Nije Fejsbuk, sad je Meta

Ja sam otpočetka očekivao ovako nešto, sigurno nisam očekivao drastično drugačiju igru
Ali ne radi se o tome šta si ti očekivao kako bi sad imao neku argumentaciju za diskusije nego šta je pričao FROM nadam se da je to jasno.

Ja ne sporim da ljudi žele zauvek još jedan Dark Souls, znam ih nekoliko privatno i ja bi kupio Dark Souls 4 ali oni su rekli idemo dalje nećemo više to ali očigledno je sad već da oni ne mogu mnogo dalje.

Biće tu razlika i novina to je jasno ali ovo def. nije nešto radikalno drugačije to je cela poenta. Ne bi dalje dužio sačekajmo da izadje da joj svi damo desetke pa peglamo dalje,.

Meni se svidelo što brzo pozivaš konja (ono rogato stvorenje nalik Jakulu iz Princeze Mononoke) i da ima čitava borbena mehanika vezana za to. Mapa je prelepa. Voleo bih da su pokazali i hud. Možda će biti kao u Zeldi da ga isključiš za pun doživljaj. Vaati je izbacio prve utiske, a uskoro će i network test.

Ali ne radi se o tome šta si ti očekivao kako bi sad imao neku argumentaciju za diskusije nego šta je pričao FROM nadam se da je to jasno.

Ja ne sporim da ljudi žele zauvek još jedan Dark Souls, znam ih nekoliko privatno i ja bi kupio Dark Souls 4 ali oni su rekli idemo dalje nećemo više to ali očigledno je sad već da oni ne mogu mnogo dalje.

Biće tu razlika i novina to je jasno ali ovo def. nije nešto radikalno drugačije to je cela poenta. Ne bi dalje dužio sačekajmo da izadje da joj svi damo desetke pa peglamo dalje,.

Pa gledaj, i ono što je From Software pričao može da se protumači na više načina, oni su rekli da su gotovi da Dark Souls serijalom,
to se može protumačiti na više načina, recimo to može značiti da su završili totalno sa DS tipom igara a ne samo sa DS IP-jem,
a može znači i ovo što dobijamo, nova igra (znači nije DS IP), koja ima novi svet/lore, open world, nove mehanike...iako pri tom jeste DS tip igre.

Takođe mislim da bi pogrešno reći da je ovo samo DS4, iz ovoga viđenog svakako ima mnogo više razlike nego što je bilo između DS1>DS2>DS3.

Pa gledaj, i ono što je From Software pričao može da se protumači na više načina, oni su rekli da su gotovi da Dark Souls serijalom, to se može protumačiti na više načina, recimo to može značiti da su završili totalno sa DS tipom igara,
a može znači i ovo što dobijamo, nova igra (znači nije DS IP), koja ima novi svet/lore, open world, nove mehanike...iako pri tom jeste DS tip igre.

Takođe mislim da bi pogrešno reći da je ovo samo DS4, iz ovoga viđenog svakako ima mnogo više razlike nego što je bilo između DS1>DS2>DS3.

Videćemo kad izadje igra, za sad pričamo u odnosu na prikazano. Kao što vidiš po postovima ima raznih utisaka tako da očigledno je dovoljno da se stekne neka slika, nije niko sudio FROM Softveru za izdaju naroda.

Danas izasao Call of Duty Vanguard. Skroz druga igra, druga sub-fransiza u odnosu na Modern Warfare. Drugi lore, godine desavanja, likovi.

Ubacili nove mehanike i nove modove, cak je i razvijanje price totalno drugacije nego u proslim igrama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nigde nisam rekao da je dobra ili bilo šta :D samo kažem kako je totalno drugačija od prošlogodišnjeg naslova.

Inače, idući tjedan, prije početka network testa, trebalo bi se pojaviti dosta previewsa iz prve ruke od strane raznih YouTubera/streamera koji su dobili raniji pristup testnoj verziji igre. To uključuje snimke gameplaya naravno.

Back
Top Bottom