• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

Šta bi bilo kad bi bilo. Tu smo gde smo, i nema sada vraćanja nazad. Nadajmo se da će hajp da dođe do ljudi koji nisu fanovi Dine i da će pohrliti u bioskope. Ko zna možda nas sve iznenadi i napravi novi način kako bi trebalo da se prave franšize i plasiraju.

Bolje bi bilo da su odmah snimili sve, a ne ovako jedan po jedan...
Zapravo i knjige imaju skok od 2+ godine, tako da se uklapa hronološki da naprave pauzu, samo ne znam koliko ce ovaj lik da odraste za tih par godina :/ kasting mi je ok inače, jedino mealo nervira sto je Kajns žensko, al jbg nije ni to strasno.
Nema pjesme ni veselja dok Gurni Halek ne zapjeva

Čitao sam intervju od Brolina (u ovom slučaju izuzetak jer se hajpujem za film) gde je rekao da ga je drkao Oscar Isaac da ne zna da peva, pa mu pokazao kako da svira gitaru, ili je raštimuje, a ovaj treba da snima neku scenu gde je svira i peva jednu od pesama. Kaže da je hteo da ga umlati zbog toga, ali su se skontali posle. :D

Nisu imali bolju ideju za naslov. Videćete fulaće taj film skroz.

Dosta novih scena, vidi se Kaladan. Jel se meni čini, ili su Japanci nabacili neki anime filter na Chalamet-a da izgleda kawai? 😄

Neće smeti da koriste Jihad zbog konotacija na Islamiste. A da ironija bude veća sam Frenk Herbert je potvrdio odavno da mu je Istok poslužio kao velika inspiracija. Osveta bi bila jaka, tako da umesto Batlerijanskog džihada, imaćemo Krstašenje, yippie ka yey mofos!

Mislim da su Fremeni spominjali jihad, a Paul tu samo spominje svoje snove.
Ali Pol uvek govori dzihad, nigde u knjizi se ne pominje krstaski rat, zato mi i jeste jadno, ocekivao sam da ce Denis imati vise muda.

Ide jak Pustinjski Gas Mediji BRUJE

KfPWnJY.png

CrHfBXy.jpg

DuJ40G4.png

Back
Top Bottom