• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Evo izvestaja sa day1 Coinemacon konvencije. Sony im je pustio jedan ceo film. :D

Nocas je MGM, a u buducim danima su svi ostali [Warner ce biti zanimljiv sigurno].

Uuu dobra ideja bilo bi jako

“I would certainly consider it if they ever asked me,” Campbell says. “But what direction it takes, I just think it would be a continuation of what Daniel’s done. He’s a much more cerebral Bond now, if you see what I mean. He’s a thinking Bond. He’s in some ways a tortured Bond. While I miss sometimes the humor in the last couple of versions of Bond, he’s brought a sort of depth to it.”

reloaded, revolutions, resurrections, uklapa se...mada ti nazivi su mi bili meh i tada

Režiser je inače radio sa Cameronom na Avataru i još par jačih naslova na efektima. Imam predosećaj ili totalni shitstorm, ili će biti malo zaboravljeno čedo i projekat ljubavi gde će efekti kreatura da iskidaju zenice naših očiju.

Nema još trejlera, ali ima par intervjua i slika sa završetka snimanja Složna Braća - The Nekst Đeneration. Kada sam video da originalna ekipa stoji iza ovog povratka, odmah me podsetilo kada su se vratila i Otvorena Vrata. Mislim da ova druga sezone, nema šanse da zahvati tu ludila i količinu humora kojom je defilovala i ne uliva mi povrenje što su unajmili Debelog da im radi režiju. Neke stvari, zaista ne treba rebootovati ili nastavljati. Ali bi bilo strava da nekako restauriraju inicijalnu seriju pa makar bila dostupna samo preko streaming platformi...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom