Ja vala kod prve. Bioware i romanse, lol. Romanse u igrama uopshteno, lol. Romanse u RPG-ovima kao selling point? Tezhak transfer blama. Zhelim da svako ko pomisli na romanse u igrama mora gledati dva sata seks scena iz Fahrenheit.
Ja vala kod prve. Bioware i romanse, lol. Romanse u igrama uopshteno, lol. Romanse u RPG-ovima kao selling point? Tezhak transfer blama. Zhelim da svako ko pomisli na romanse u igrama mora gledati dva sata seks scena iz Fahrenheit.
YIAH BOI! To mi se dopada. No, doshao sam do kraja liste i umro od smeha:
- Game is no longer open world, it's mission based and more linear.
All companions are pansexual and romanceable
There are no race locked romances
M Rated game
Romance scenes can get SPICY
Non romanced companions will romance each other
Emmerich is intimate and sensual
Aahahahahhahahah. Da li tje ovo biti prva igra gde romance scene netje izgledati jadno? Ne verujem. Ceo svet je pansexual, ili si ti nekakav magnet za panseksualce pa ti samo oni upadaju u druzhinu?
Sve u svemu, izbacio bih romanse iz svih igara, ostavio jedino u Fahrenheit da ostane kao opomena.
Aye, u pravu si. Mada ja sam se osvrnuo na druzhinu. Ne kazhem da je nerealno da je ceo svet panseksualan, samo me zanima da li je to situacija, ili je moj lik u igri neko ko skuplja panseksualce ko Pokimone.Što se tiče panseksualizma i koliko je realno da je svako panseksualan... Neću igrati igru sa magijom i zmajevima zbog adekvatne reprezentacije realnosti u njoj. Igra treba da bude zabavna, i ako je mnogim ljudima zabavno zameniti potrebu za flertovanjem irl sa digitalnim likovima, smatram da je to super.
Kapiram da je malo iz kolone A, malo iz kolone B. Smatram da nisi totalno omashio, ali ne deluje mi da sve vishe idu ka dejting simovima (mozhda odbijam da primetim).Elem ovo je trebalo da bude pitanje, jel moj utisak na mestu ili sam totalno omašio?
New Dragon Age Veilguard Details about why Veilguard has been in development for so long:
Barlow: "It takes a long time to record 700 characters, you know - 80,000 lines or 140,000 lines with all the Rooks. It just takes time to make good"
Epler: "We had other projects going on at BioWare as well, we wanted to make sure we got this one right"
"We started casting five years ago. The team, the talent has been on for five years
Party banter većinom ja bih rekaoZa koliko sam video poprilicno linearan i kraci rpg ne znam gde ce svi ti dijalozi da se uguraju u igru ?