• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Dokumentarci - preporuke za gledanje

Putinovi svedoci (2018)
Dosta ozbiljan i donekle tmuran dokumentarac o dolasku na vlast Vladimira Vladimiroviča Putina.
Preporučio mi drug, mislio sam da je u pitanju samo zapadnjačka propaganda ali ovo je zaista dobar i autentičan film. Koga zanima jedan nesvakidašnji pogled na dešavanja u Rusiji krajem devedesetih i početkom XXI veka i zašto se kaže da je politika kurva, slobodno da pogleda. Gorak ukus u ustima se podrazumeva.

Weit: The Story of a Journey Around the World (2017)
Par modernih hipika kreću na put oko sveta autostopom. Tri i po godine putovanja, ko zna koliko granica i kilometara, sve su to vrlo vešto snimali i kasnije spojili u ovaj dokumentarac. Mnogo lepih kadrova, predela i boja. Žao mi je što su neke zemlje malo "pretrčali" mada u suprotnom film bi trajao deset sati. Odmor za oči i srce.

pogledao sinoc Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off. postoji gomiletina intervjua, dokumentaraca i podcastova ali je ovo najpotpuniji dokumentarac o njegovom zivotu, dosta stvari nisam video nigde drugde. preporuka
btw ironije...tu negde oko premijere je tony polomio butnu kost, deo dokmunetarca je bas o posledicama skateboardinga, kada ce prestati itd.

^ pogledah, odlican.

I ovo je super. istorija SpaceX-a ispricana kroz prizmu njihovog prvog lansiranja ljudske posade.

Preporucujem Dinosaurs: The Final Day with David Attenborough, izaslo pre par dana. Opisuje jedno od najbitnijih novih iskopina dinosaurusa. Po prvi put, direktno povezan sa samim danom kada je asteroid udario pre 66mil godina.

A za mesec dana stize visokobudzetna dino ekstravaganza

Evo materijala za realisticniju verziju Zero Dark Thirty-a

Back
Top Bottom