• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Director on Directors on Directors

Meni se nekako ovaj trejler ne sviđa toliko. U suštini mislim da će biti dobar film, ali nekako kamere i ova osvetljenja likova i svetlo u pozadini, sličan osećaj imam kao kad vidim veštački lens flares u filmovima gde je loše urađeno a film to potencira u svakom kadru. Tako i ovde, nekako mi se ne sviđa kinematografija. Videćemo finalni proizvod.

Takodje, u onoj emisiji na youtube-u Roundtables with directors ili kako već, pre nekoliko godina što je bilo sa njim i Tarantinom i još nekim, Ridli Skot mi je ispao kao običan zanatlija, način na koji je pričao o filmovima kako radi scene i kako to sve brzo radi, nekako mi je ostalo to upečatljivo. I majku mu pokušavam da odvojim umetnika od dela, ali to nikako da izbacim iz glave kada gledam bilo šta njegovo. Bolje da nikad nisam gledao tu emisiju :D

Pogledao Napoleona i moram reći da su se svi moji strahovi ostvarili. Poprilično loš film, videlo se odmah iz trejlera sve to, ali dao sam mu šansu.
E sada je na redu Gladiator 2 i poprilično sam uplašen šta će Ridli Skot uraditi, nešto nisam optimističan :cry:
"Follows Lucius, the son of Maximus' love Lucilla, after Maximus' death."

Back
Top Bottom