Meni se nekako ovaj trejler ne sviđa toliko. U suštini mislim da će biti dobar film, ali nekako kamere i ova osvetljenja likova i svetlo u pozadini, sličan osećaj imam kao kad vidim veštački lens flares u filmovima gde je loše urađeno a film to potencira u svakom kadru. Tako i ovde, nekako mi se ne sviđa kinematografija. Videćemo finalni proizvod.
Takodje, u onoj emisiji na youtube-u Roundtables with directors ili kako već, pre nekoliko godina što je bilo sa njim i Tarantinom i još nekim, Ridli Skot mi je ispao kao običan zanatlija, način na koji je pričao o filmovima kako radi scene i kako to sve brzo radi, nekako mi je ostalo to upečatljivo. I majku mu pokušavam da odvojim umetnika od dela, ali to nikako da izbacim iz glave kada gledam bilo šta njegovo. Bolje da nikad nisam gledao tu emisiju
Ten years ago, Martin Scorsese made a movie about the horrific excess of the finance world in the late ’80s and early ’90s. Leonardo DiCaprio was in the foreground, but what was going on in the background was just as wild.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.