• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Director on Directors on Directors

Sećam se kada je bilo reči o ovom liku i njegovom kanalu u Corridor Crew VFX react epizodi, ali sam skroz zaboravio da pogledam.
Hvala što si podelio ovo, izuzetno mi je drago što se priča o ovome.

Prvenstveno jer režiseri i glumci, ali pogotovo režiseri, otvoreno lažu u intervjuima. Ali vrlo moguće da je to njima od strane producentske kuće rečeno da rade, jer tviter i ostali social media kanali "gaze" taj narativ o NO CGI maksimalno.

Top Gun Maverick mi je i dalje top film, ali se sećam kad je bio hype oko svega toga kako je snimljeno, pa kako sam nalazio intervjue sa režiserom i Tomom, na kraju eto ispade sve je CGI :D Mislim ništa ne umanjuje kvalitet filma po meni, ali su uticali na mene marketinški da širim dalje hype :D

U svakom slučaju, ove 4 epizode u cugu sam pogledao. Super "mini dokumentarac" 👏

Da, to im kazu "aj sad serite malo o tome i tome, dize se hajp, marketing, itd", svi idu po istom kljucu. Tako imas i one price sa setova, uvek se kao nesto desilo tokom snimanja, da je odusevilo sve ili zabrinulo ii nesto trece, tu je sigurno preko 50% (a vrv i dosta vise) proseravanja 😄 Sve je marketing.

Back
Top Bottom