Inside the messy, late-hour collapse of the director’s mysterious final feature amid wild script and casting rumors (Tom Cruise?) and a fully on-board Sony Pictures.
Sećam se kada je bilo reči o ovom liku i njegovom kanalu u Corridor Crew VFX react epizodi, ali sam skroz zaboravio da pogledam.
Hvala što si podelio ovo, izuzetno mi je drago što se priča o ovome.
Prvenstveno jer režiseri i glumci, ali pogotovo režiseri, otvoreno lažu u intervjuima. Ali vrlo moguće da je to njima od strane producentske kuće rečeno da rade, jer tviter i ostali social media kanali "gaze" taj narativ o NO CGI maksimalno.
Top Gun Maverick mi je i dalje top film, ali se sećam kad je bio hype oko svega toga kako je snimljeno, pa kako sam nalazio intervjue sa režiserom i Tomom, na kraju eto ispade sve je CGI Mislim ništa ne umanjuje kvalitet filma po meni, ali su uticali na mene marketinški da širim dalje hype
U svakom slučaju, ove 4 epizode u cugu sam pogledao. Super "mini dokumentarac"
Da, to im kazu "aj sad serite malo o tome i tome, dize se hajp, marketing, itd", svi idu po istom kljucu. Tako imas i one price sa setova, uvek se kao nesto desilo tokom snimanja, da je odusevilo sve ili zabrinulo ii nesto trece, tu je sigurno preko 50% (a vrv i dosta vise) proseravanja Sve je marketing.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.