• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

Nastavci ove igre su tako rapid fire izbačeni da ja pojma nisam imao ni da postoji treći deo, tek par godina kasnije mi neko objasnio...

Bolje da si ostao u blazenom neznanju da postoji treci deo trinaestice. Mislim da sam odigrao svaku igru koja ima Final Fantasy u imenu ali to djubre nisam imao snage da igram vise od par sati. Pokusavao sam dva puta ne vredi.
Znam samo jednog coveka koji je to odigrao do kraja i cak tvrdio da je dobra igra. Cak me je i nabunjivao da dam igri ponovo sansu. Vrlo verovatno da je ta ista osoba i tebi rekla za postojanje te igre.

edit
Drugi deo ubedljivo najbolji u celoj trlogiji.

secam se da nisam voleo ff13 uopste, dosao sam do poslednjeg boss-a i rage quitovao, pogledao sam kraj na youtubetu. sad se razmiljam da li igri da dam jos jednu sansu i da li da igram na ps3 ili da se zezam sa modovima.

ova recenzija je sve što sam znao o ff13 bkv

Ne znam šta je bio problem da se izda remaster sva tri dela, jbt japanci ne reizdaju ništa ako nisu mega drajv igre i ff7

Gledam ja,svako vece pred spavanje oko 30 min nekog gaming yt dokumentarca.
Ne bi verovao koliko se stvari uspe odgledati tako.

Ja kad me boli glava pustim dok odležim, al ovo bas i nije gejming dok nego izbor za grafiku godine ne bi gledao sat iskreno

Dal iko ikad gleda ove klipove od po sat vremena?
Sažmi ga brate na 10 minuta, ne sat vremena da blebeces i davis, doslo mi da mu nabijem stopalo u usta...
Ja gledam, to mi je omiljena kategorija YT videa. Bas sam nedavno odgledao dokumentarac o Castlevania serijalu od preko 7h. Trebalo mi je oko nedelju dana, al sam uizvao u svakom minutu. Ne volim _nepotrebno_ duge videe, kada lik ima materijala za 2-3 min ali razvuce na 10 zarad sweet sweet advertisement money. Ali ako je tema zanimljiva, 45min proleti ocas posla, pravo uzivanje.

TLDR sažetak ima za skoro svaki DF video na Eri i NeoGaf-u ko neće da gleda, i ja u zadnje vrijeme to pročitam za minutu umjesto da gledam pola sata.
S druge strane ima kanala koje bih mogao po čitav dan gledati, npr. My Life in Gaming, Macho Nacho, RetroRGB, i sl...

To im je weekly podcast, tu namerno nemaju vremenska ogranicenja i opsirno pricaju o igrama, hardveru i dogadjajima iz gaming industrije.

Bilo je situacija da i ja pogledam neke klipove od po sat vremena na yt i da uživam ako baš ubodem tematiku, ali ovaj lik mi baš teško pada, previše ga secira...

Ja bez proglema gledam te duze video snimke, ili ih drzim kao popup window sa strane ili ih samo slusam dok radim nesto drugo ili dok se setam/vozim.

DF Alex napravio video sa preporukama kako napraviti sto bolji PC port.

Nixxes je pre par godina imao dobru GDC prezentaciju o portovanju igara na PC.

Back
Top Bottom