• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

I onda me neko ubedjuje da ja ovaj baja iz Hardware Unboxed no 1 tech lik u svetu.

Nemam ja problem sto oni imaju i te detaljnije klipove za clanove njihovog kluba, ali imam problem da te klipove promovisu na svom kanalu, ne zelim da mi izlazi preporuka za nesto sto ne mogu da pogledam...

Ne zelis da ti izlazi preporuka za nesto sto ne mozes da pogledas,
ali ipak i nama, koji takodje ne mozemo da pogledamo, ovde to postavljas...

VBXstPY.gif

Mozda ste clanovi kluba? :D

Okacio sam jer mi se prvi put desilo tako nesto, pa sam mislio da ce nekom biti zanimljivo, naravno ne tebi, tebi je zanimljivo samo da negativno prokomentarises sta god napisem na forumu.

Bas cudno da sada prvi put vidis, jer su te membershipe na youtubu pustili ima vec 3-4 godine.

Hint:
Join dugme pored Subscribe dugmeta - vecina monetizovanih kanala ga ima (membership).

Ne vidim prvi put, znam za to Join, vec mi se prvi put prikazuje tako nesto kad otvorim default stranicu na youtube-u, tamo gde mi izlaze predlozi za video klipove i gde sam sub-ovan... nikad ranije mi se tog tipa klipovi nisu pojavljivali tu

Ko zna gde ti klikces. :D Meni nikad nije izleteo premium video snimak.

Brate ja po 6 sati svaki dan gledam YT, verovatno nema sta vise da mi preporuci, pa su ischupali premium, u fazonu kad vec toliko gledam, mogao bih nesto i da platim :D

nema ništa za džabe druže, pa ni neometano gledanje, što pre shvatiš, biće ti lakše :)

Back
Top Bottom