Pa najlakse bi ti bilo da ispratis neki guide, hammerdin, zealer, smiter, auradin/tesladin, foh, ... Neki su vise, neki manje zahtevni od itema koje nosis, ali uvek imas vise nivoa buildova od sirotinjskog do end gameŠta treba da bude logika kod pravljenja builda za Paladina recimo?
Deluje mi da je besmisleno ulagati u više od jedne aure s obzirom da se ne stackuju.
A što se tiče aktivnih skillova isto mi deluje da je bolje odabrati jedan i budžiti ga max nego imati više slabijih?
Ili je ok uzeti barem jedan level od nekih da bi se otključali svi skillovi u tree-u pa onda budžiti neki od poslednjih?
Ako ces sam da fristajlujes, onda u sustini odlucis sta hoces da igras, range ili close, pa u odnosu na to biras skilove. Skillovi imaju sinergije, na svakom ti pise od kog drugog skila dobija bonus.
Aure nemaju sinergije, ali ima poente imati ih vise u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazis, da li igras sam ili sa drustvom i koji ti je cilj. Fanaticizam za close combat i oruzja, blessed aim za hammere, ali i ostale znace situaciono, da promenis sa main na neku od njih u tom momentu u kom ti zatreba, conviction za skidanje resistance, redemption za quick heal, cleanse za poison, vigor za speed ako nemas teleport, salvation za resistance ako igras ubere....
U sustini imas 3 zagarantovana respec-a na svakoj tezini kod Akare, a posle ih mozes farmati. Tako da se mozes igrati sa buildom do hella, pa onda gledaj da zakucas neki koji ces minmaksovati.