• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Demon's Souls Remake

Ne razumes ti mene Dieharde. Kada dodjem sa posla, hocu da se opustim uz igru a ne da dodatno trosim energiju na nervozu. Ovo je igra koja zahteva odredjeni napor a ja zaista nisam za to spreman jer imam preča posla.
Da, kao sto rekoh, omatorio si. Totalno te razumem.

Igra kida. Nazalost propustio sam Demons Souls kad je izasao za ps3. Prvobitno sam ocekivao da ce da mi igra bude lagana sa obzirom da sam masterovao Dark Souls . I u pocetku je i bilo tako , nisam ni jednom zaginuo u Boletariji ,prva dva bosa pala lagano . E onda sam presao na druge nivoe i skontao da sam se malo zajebao :D , ume igra da bude brutalna u nekim segmentima. Prvobitno me je jebala kamera , ali sam ovde procitao da je @jovcov napisao da moze kamera da se stavi na manual i time resio problem. Trenutno od svakog Archstone sam barem tu prvu deonicu presao. Zaljubljen u igru trenutno , grafika , zvuk , gemeplej kidaju . Nemam ps+ pa igram trenutno offline , al cim mi legne plata resicemo i to :D

Igra kida. Nazalost propustio sam Demons Souls kad je izasao za ps3. Prvobitno sam ocekivao da ce da mi igra bude lagana sa obzirom da sam masterovao Dark Souls . I u pocetku je i bilo tako , nisam ni jednom zaginuo u Boletariji ,prva dva bosa pala lagano . E onda sam presao na druge nivoe i skontao da sam se malo zajebao :D , ume igra da bude brutalna u nekim segmentima. Prvobitno me je jebala kamera , ali sam ovde procitao da je @jovcov napisao da moze kamera da se stavi na manual i time resio problem. Trenutno od svakog Archstone sam barem tu prvu deonicu presao. Zaljubljen u igru trenutno , grafika , zvuk , gemeplej kidaju . Nemam ps+ pa igram trenutno offline , al cim mi legne plata resicemo i to :D
Odlična igra, mehanika, misterija, sve kako treba. Animacije I kamera su doradjene uz sve ostalo od strane bp, responsivno i tačno. Bilo bi kul da izbace za pc u nekom momentu sa full 4k120, bilo bi jos bolje.
Sad kako igram elden vidi se koliko je u ovakvim igrama to bitno, a from to baš i ne ume i dalje.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Demon's se više oslanja na gimmicks i provaljivanje slabosti protivnika, više je do toga da imaš odgovarajući alat za svaku situaciju nego do skilla. Kasnije igre više naginju na drugu stranju.

Odlična igra, mehanika, misterija, sve kako treba. Animacije I kamera su doradjene uz sve ostalo od strane bp, responsivno i tačno. Bilo bi kul da izbace za pc u nekom momentu sa full 4k120, bilo bi jos bolje.
Sad kako igram elden vidi se koliko je u ovakvim igrama to bitno, a from to baš i ne ume i dalje.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Bilo bi cool i 120 da patchuju za ps5. Ratchet me odusevio time.
Demon's se više oslanja na gimmicks i provaljivanje slabosti protivnika, više je do toga da imaš odgovarajući alat za svaku situaciju nego do skilla. Kasnije igre više naginju na drugu stranju.

Hmm dobar savet , obraticu onda paznju nna neke stvari. Ima li neki gimmic za onog Oklopljienog Pauka? Rasturio me kad sam stigao do njega. Do duse bio sam bas mali lvl , pa sam nastavio dalje.

Bilo bi cool i 120 da patchuju za ps5. Ratchet me odusevio time.

Hmm dobar savet , obraticu onda paznju nna neke stvari. Ima li neki gimmic za onog Oklopljienog Pauka? Rasturio me kad sam stigao do njega. Do duse bio sam bas mali lvl , pa sam nastavio dalje.

Bossovi generalno prate temu nivoa. Rudari su slabi na magic i piercing dmg, tako da je i pauk. Heater shield je dobar protiv njega. I glavna fora je kada uradi onaj slam napad, sredina ispred njega je bezbedna i onda to možeš da iskoristiš da regenerišeš staminu i izudaraš ga.

Trenutno od svakog Archstone sam barem tu prvu deonicu presao.
Takva je i forma igre, da malo po malo resavas svaku archstone zonu [mada 5-2 Swamp slobodno ostavi za pred kraj].

Naravno , ne znam koliko cu imati vremena od sutra za igranje. Potrajace ovaj DS svakako :D

Dobar je Matthewmatosis, samo sto sad vise ne radi na novim video snimcima. Valjda pokusava da [nauci da] napravi video igru...

Back
Top Bottom