• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Demon's Souls Remake

kako bre ovako veliki dmg na pocetku igre? ili je to bonus jer knight lezi?

I ja sam se iznenadio da sam ga ubio cim je pao. Udaranje po nogama je skidalo malo damage-a. Mozda je weak na magic damage.

Posle phalanx-a sam malo istrazivao ostale zone, ovaj +1 Magic mac sam nasao u prvoj stormland zoni koja je preteska za mene za sada. Ima i A scaling za Magic, al ne verujem da cu budziti taj stat anytime soon. Mislim da cu da vijam da nadjem Knight Sword i nabudzim ga na fire magic [al moracu jos dosta da igram dok to ne uspem da odradim], i pride da nosim sa sobom neki nabudzeni Bow. Sad sam pre Tower Knight-a nasao jedan.

edit - inace, sta znace ove dve ikonice ispod bar-ova, neke buff/debuff oznake sigurno ali nisam na char sheet-u nasao sta znace.
OmkzzNE.png

edit2 - found it https://demonssouls.wiki.fextralife.com/Status+Effects

Last edited:
Pa fora je oboriti ga da bi došao do glave. Tower Knight ima slabost na magic dmg koliko se sećam, zato ga je tako brzo razbio. Mislim da je slab i na piercing dmg, koplje bi ga isto brzo ubilo.
Plus je taj mač mnogo dobar na početku, mnogi idu prvo u Shrine of Storms ga pokupe, beže i onda odrade sa njim prvu turu bossova.

Gotovi su Spidey, Adjudicator i Flamelurker [svi snimci na kanalu]

Najvise mi je trebalo vremena za Spidey-a, tri puta sam ga doterao na manje od 5% i poginem. ~_~ Plus, trebalo mi je malo vremena da se iskopam iz onih tunela pre Flamelurkera, na svu srecu tamo je bio i Dragon +1 mac. Uspeo sam i da craftujem Lava Bow.
demonssouls_202104042k4jmy.jpg

uvek sam zeleo souls igre da igram kao ranged build ali sam imao osecaj da nije bas optimizovano za taj sistem igranja. sve sam efikasnije zavrsavao melee pristupom

Uf kako cu da opletem po 160ti put ovaj Demon Souls kad uzmem konzolu :)

demonssouls_202104052ptjz7.jpg

Lagano je pao i False Idol, al moram priznati sunjanje po Latriji je bas bilo fino atmosfericno. Nisam pronasao nacin da oslobodim onog plavog duha, i access point to one jedne terase sa par itema odmah pored bigass samostrel masine. Soul farming point na samom pocetku Ritual Grounds-a je bas overpowered. Podigao sam Dragon Knight Sword na +4, finalni upgrade zahteva dosta vece zalaganje.

Za white phantoma (ili plavog duha kao što kažeš) ti treba pure white world tendency. Bitnije je da oslobodiš Freke-a, ako si ubio Idola, verovatno već imaš ključ.

Pao Penetrator. Iznenadjujuce laka borba.
demonssouls_2021040920xji5.jpg

demonssouls_2021040926mkl1.jpg

Drzim se Dragon Sword-a za sada, ali jasno je u kom pravcu cu da idem dalje. :) Levelups su sada postali skupi.
demonssouls_202104092eik7h.jpg

edit - also Evacuate posle random grindovanja ili trazenja neceg specificnog
ColorfulWellgroomedKatydid-max-1mb.gif

Last edited:
Thief ring je ucinio ovaj bossfight trivijalnim bas.
demonssouls_2021041023xjvl.jpg

Anyhow, sakupio sam statove da najzad koristim novu igracku. :)

Sporo je, i postace zaista jako tek kada dobro nabudzim statove ako/kad budem igrao NG+.

Generalno su laki Demon's Souls bossovi. Nije kao u kasnijim Souls igrama gde je poenta da učiš tajminge da izbegavaš gomilu napada, već da "provališ foru" i učiniš stvari lakim.

Fuuucking hell, posle Maneatera sam slucajno uzeo 3 poena na Magic da bi dobio vise slotova za magije [za Cursed Weapon]. :D A treba Intelligence.

It's grind time.

edit - nevermind, odradio sam Storm King-a, posle njega sam imao 80k souls-a i otvoren ludacki grind spot. :D This game is broken, in the best way possible.

Last edited:
U principu, mogao sam napisati samo jednu recenicu i bilo bi dovoljno.

~ It's a streaight visual upgrade, samo sto je zbog odlicnog frejmreta, jako brzih ucitavanja, i opsteg znanja javnosti o karakteristikama Souls igara koje smo dobili u zadnjoj deceniji, cela igra sada mnogo laksa za igranje.

Za PS5 vlasnike ova igra je no-brainer, ali ok, to smo znali i u novembru.

Netju glumiti lektora :D Odlichno opisana igra, a ja sam i dalje ljubomoran na PS5 vlasnike. :)

Back
Top Bottom