• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Death Stranding

Ja mislim da pravi dvojku definitivno, kec se prodao fino svi su zadovoljni generalno ne verujem da ce praviti neki novi IP u skorije vreme osim ako ga ne angazuje neko tipa MS-a za onaj cloud game projekat.

Ja bih žarko voleo da napravi kakvu horor igru u stilu P.T. demo-a. Mislim da bi to mogao da ugura dok pravi DT2 ili šta god da je već naumio. I da bude linearno i manje iskustvo, ali pamtljivo zbog atmosfere.

Ja bih žarko voleo da napravi kakvu horor igru u stilu P.T. demo-a. Mislim da bi to mogao da ugura dok pravi DT2 ili šta god da je već naumio. I da bude linearno i manje iskustvo, ali pamtljivo zbog atmosfere.
Ja bi voleo takodje samo iz treceg lica ako moze :) boli me mozak od survival horor igara iz prvog lica.

Lično meni ne smeta pogled iz prvog lica, ali što da ne, može da napravi i neku standardnu iz trećeg. Ali da je napravi. :D

Generalno u dvojci bi voleo vise da poradi na boss encounterima da ne budu obican gimmick i za nijansu da smanji broj side misija ako moze.

Ko nije igrao igru, neka ne gleda trailer. Prikazan fin broj endgame scena, nisu ochigledne, ali bolje da ukazhem na to.

I da pravi novu igru, niko ga ne tera da krene da je promovise rano. Sa Death Stranding je poceo promociju mozda i prerano. Vec 2016. je na E3-u hodao po svetlosti i prikazao prvi in-engine trejler [tad je to bio Sucker Punch-ov Infamous engine].

Planiram i ja da poslusam to, ali sacekacu da prvo zavrsim opis Directors Cut-a. Review embargo pada u cetvrtak u 14h po nasem vremenu.

Ako imate neka pitanja o ovoj verziji igre, mogu ih odgovoriti tada.

Back
Top Bottom