• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Death Stranding

Domaci utisak @ https://www.emuglx.org/nextgen-igre/death-stranding-directors-cut-2021/

Krenuo sam da igram pre 2 nedelje, i ono dodati content odgovara ceni upgrade-a od $10/5funti. Par dodataka za pomoc na terenu, kratka story misija koja moze na brzaka da se predje, i 2 seta sporednih aktivnosti za one koji zele malo izazova [trkanje i vr missions]. Sve sto DirCut nudi NOVO je bilo prikazano u predzadnjem [non-kojima] trejleru.

Ovo je malo uglancan Death Stranding [i dalje odlicna i unikatna igra], spremljen za PS5 hardver [60fps, dualsense, i zaista drasticno brza ucitavanja nivoa]. Ko nije igrao a nema PC, ovo je verzija koju treba da vijaju, a ko je ranije presao, ne mora bas puno da se cima da nabavlja. Ako nista drugo, it's cheap upgrade za to malo novog contenta.

Od mene igra dobija (y) , a da li cete vijati ovu verziju igre, to je na vama.

Heh, nisam znao da su dodali Keyb&Mouse podrsku na PS5 verziji! To bi mogao da isprobam u VR misijama. :)

Koliko dugo traje dodatna story misija?

To mi je najbitnija stvar u paketu.

Zbog 5£ nek traje i 2 sata ekspanzija, neće propadnem :D Bitnije mi je implementacija dualsense-a, brzo učitavanje, 60fps itd.

Zbog 5£ nek traje i 2 sata ekspanzija
Drasticno manje, poprilicno mlaka dodatna misija sto se tice trajanja. Nije izazovno, razvuceno uz pomoc reciklaze, ali eto ima OK zavrsnicu u kojoj je prikazan dodatni info o jednom od sporednih likova iz igre.

Death Stranding DirCut ne donosi puno poboljsanja, ali upgrade cena je postena. Ko nece da kupi nema frke, PS4 BC verzija radi dobro na PS5.

Vintage Photos Show Daredevil Mountaineers​

Enjoy these classic images of old-school adventurers, including a man suspended between two towering peaks.

Zna li neko da li PC Steelbook dolazi sa diskom ili je samo unutra kod za dodavanje igre na steam?

Odlichno, taman da imam razlog da ponovo instaliram igru i raznosim pakete.

U intelovom CES 2022 PR-u za njihove nove graficke kartice su spomenuli da ce Death Stranding Directors Cut podrzavati njihov novi deep learning AA sistem XeSS [njihova konkurencija za DLSS].

Intel je ranije potvrdio da ce ovo upscale resenje najbolje raditi na intel grafrickama, ali ce biti dostupno i na novim Nvidia/Radeon grafickama. DLSS je ogranicen samo na RTX, AMD-ov FSR je multiplat ali je samo glorifikovan sharpening za geometriju.

Back
Top Bottom