• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Death Stranding 2

Ako ima tema za prvi deo molim vas prebacite. Ako je ovo već neko stavljao, izvinite. Ali ljudi, šta je ovo? Čitajući i gledajući druge klipove mislio sam da nikada neću poželeti da ovo igram, ali sada želim 🙂

Mislio sam da sam do sada sve video... kad ono 🤯. Sve ostalo sam već video ili probao ali nisam imao pojma da granate mogu da se nakrcaju u paket i detoniraju kad si blizu BT-a. Glitch neki?

Mislim da su ovo dodali u Director's Cut verziji igre, da taj exoskelet pre nije postojao u igri.

Da da, ubacivali su svašta, čak su menjali izgled planina i nagib i sve to. Valjda imali telemetriju svih igrača pa su praktično fine-tuneovali igru u DC-u.

Kontam da nisu mogli oni sami da pokriju celu mapu pa su iskoristili igrače da sve to urade za DC

Mislim da su ovo dodali u Director's Cut verziji igre, da taj exoskelet pre nije postojao u igri.
Ovo je koliko mogu da vidim speed skeleton i stabilizator. Ako se dobro sećam, obe stvari su postojele u originalu. U DC su samo dodali srebrne i zlazne verzije skeletona što je samo kozmetika.

Ostale stvari, Jump Ramp, Catapult, Drop Kick, crveni "Yaiba Kusanagi" Type Trike ... su dodati u DC.

Stabilizer je bila nagrada u planinama kod Lockne, a tamo je i Stabilizer v2 Jet Pack [DC].

Mislim da je stabilizator v3 DC eksluziva. Stabilizator v1 i v2 postoje u originalu. Stabilizator v3 je samo manja verzija v2, manje mesta zauzima na rancu, koliko se sećam.

Speed skeleton se dobije od Junk Dealer-a.

Šteta što dosta ljudi ne juri max connection level sa prepper-ima. Mnogo dobra oprema može da se dobije kad juriš 5 zvezdica :)

Prvi deo sam igrao nekih 2 sata i batalio jer mi je dosadno bilo. Ako u ovom delu bude vise akcije, a deluje da ce biti, odigrao bih, odlicno mi deluje akcija i napucavanje. Kao da je dodao malo Metal Geara u ovo

Samo dva sata? Prva ozbiljnija borba i akcija se dešava tek posle 10-ak sati, kada nabaviš oružje. Prvog boss-a možeš da sretneš već posle par sati ako te uhvate BT-ovi ali nemaš čime da se suprotstaviš. Kad nabaviš oružje, onda se sve menja. Kladim se da u DS2 neće biti ništa drugačije jer poenta igre nikada nije bila napucavanje. Za to su služile one "Nightmare" sekvence. Ako si pogledao ovu DS2 prezentaciju, sekvenca u kojoj se Sam bori sa Niel-om je primer "Nightmare of War" sekvence. U DS1 ih ima tri.

Iz tog ugla, DS2 će možda imati više akcije ali ne verujem da će napucavanja biti već u prvih par sati. Nije ovo Doom da startuješ sa oružjem i napucavaš se već u prvoj sekundi :LOL:

Last edited:
Onog momenta kada sam otkljucao granate i Bola gun, tada je krenulo pravo przenje :D Sada redovno napadam MULE kampove i maznjavam im resurse, previse je zabavno :ROFLMAO:

I bukvalno imaš milion taktika za izbor kako da se obračunaš sa MULAma. Od šunjanja i čistog stealth eliminisanja i krađe, preko uletanja kamionom kupljenja opreme i bežanja, taktičkog eliminisanja vatrenim oružjem i granatama pa sve do egzibicionizma sa pesničenjem, udaranjem koferima :), martial art sa konopcem i zaleta sa drop kick-om.

Samo dva sata? Prva ozbiljnija borba i akcija se dešava tek posle 10-ak sati, kada nabaviš oružje. Prvog boss-a možeš da sretneš već posle par sati ako te uhvate BT-ovi ali nemaš čime da se suprotstaviš. Kad nabaviš oružje, onda se sve menja. Kladim se da u DS2 neće biti ništa drugačije jer poenta igre nikada nije bila napucavanje. Za to su služile one "Nightmare" sekvence. Ako si pogledao ovu DS2 prezentaciju, sekvenca u kojoj se Sam bori sa Niel-om je primer "Nightmare of War" sekvence. U DS1 ih ima tri.

Iz tog ugla, DS2 će možda imati više akcije ali ne verujem da će napucavanja biti već u prvih par sati. Nije ovo Doom da startuješ sa oružjem i napucavaš se već u prvoj sekundi :LOL:
ja mislim da će biti isti ratio dostava:rokanje, samo će napucavanje biti produbljenije + dodatne gospodinove zajebavancije.

U 30h preview-ovima su novinari rekli da sada DS2 zna da posalje Sam-a da direktno ocisti enemy encampment-e ili da odradi nesto na njihovoj lokaciji. Toga nije bilo u kecu.

Back
Top Bottom