Bojan
Well-known member
NG+ je zanimljiv. Imas novi collectables (sve moras da ih nadjes za alternate ending), a i ubacen je novi tip protivnika.ima i drugi kraj :O ?
NG+ je zanimljiv. Imas novi collectables (sve moras da ih nadjes za alternate ending), a i ubacen je novi tip protivnika.ima i drugi kraj :O ?
Uuh bas se vidi razlika. Koliko sam uspeo videti cini mi se po defaultu sad da je iskljuceno., Bas cu pogledati kad dodjem kuciDodali su opciju da se iskljuci (ranije je uvek bilo ukljuceno). Trebalo bi da VRS donosi bolje performanse, ali je impact bas mali, a igra izgleda dosta losije.
Na PS5 je posebno lose izgledalo, jer je za razliku od xboxa i pca bilo korisceno softversko resenje:
![]()
Sta mu dodje ova VRS opcija sto su dodali patchom?
I orginalni dead space je bolje radio na 360 u odnosu na ps3 nije bilo roliko dropova.Dodali su opciju da se iskljuci (ranije je uvek bilo ukljuceno). Trebalo bi da VRS donosi bolje performanse, ali je impact bas mali, a igra izgleda dosta losije.
Na PS5 je posebno lose izgledalo, jer je za razliku od xboxa i pca bilo korisceno softversko resenje:
![]()
Ma gde niži, radio flawless u 60fps ni da štucneJa pamtim da je na PC-u original radio perfektno, mada su mi tada standardi sigurno bili niži...
ovo je zanimljivo da dok sam igrao na launchu (ili par dana nakon) se ne sećam uopšte da mi se dešavalofizika totalno pobrljavi i neverovatne stvari pocnu da se desavaju