• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Dead Space Remake

Svidja mi se kako je igra znatno mracnija od DS1, u smislu da se ne vidi nista, i moram mnogo cesce da nisanim da bih video kuda se krecem. Kec je bio prilicno svetla igra iako je imao vrhunsku horor atmosferu
Mogu misliti tek kako je na Oledu ovaj mrak docaran ;) mrzi me komp da prebacujem u drugu sobu i da ga nakacim na Tv, verujem da bi iskustvo igranja bilo 10x bolje nego na ovom qhd monitoru na kom sam trenutno..al ajde.. predobro i ovako izgleda. Prosto mi nedostaju danas ovakve linearne igre gde nije svaka igra open world sa sivonjskim multiplejerom koji mora da je deo svake igre..

Svidja mi se kako je igra znatno mracnija od DS1, u smislu da se ne vidi nista, i moram mnogo cesce da nisanim da bih video kuda se krecem. Kec je bio prilicno svetla igra iako je imao vrhunsku horor atmosferu

Da li je ta promena dobra ili loša stvar?

Ni ja. :LOL: Više mi godi kada je strašno iz drugih razloga. U mraku se samo gubim, a pošto imam taj problem da želim sve da mapiram u glavi, mrak mi često odmaže u tome.

I ja odigrao 2 chaptera. Imam poteskoca sa municijom i itemima na hard tezini. Takodje problem mi stvara aiming. Cackao sam malo po podesavanjima da smanjim sensitivnost jer imam utisak da od 5 metaka 2 mi odu van mete, sto je na ovako ogranicavajucu municiju dodatni problem. Zaginuo sam 5-6 puta najmanje i svaka nova combat area je 50/50 mogucnost da stradam. Vizuelno gledajuci The Callisto Protocol je ispred. Takodje su mi i protivnici bolje osmisljeni i dizajnirani u pomenutoj igri. Ovde ce, sva je prilika, biti bolji gameplay. Ima side mislija, bolja oruzja i crafting sistem. Igra mi je ispunila ocekivanja i odigracu je do kraja.

Kasnije igra postane laksa na hard.
I ja sam ginuo na početku. Obavezno koristi eksploziv, dosta pomaze.

Kasnije igra postane laksa na hard.
I ja sam ginuo na početku. Obavezno koristi eksploziv, dosta pomaze.
Mislis ekplozivne naprave da bacam sa Kinesis ability's?

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Primetio sam da dosta pomaze flamethrower, prznes ih malo da zagoru i odmah lakse udovi otpadaju..ne trosi se toliko municije kao kad su svezi ne zagoreni XD

Možeš da ih bacas, a možeš i da ih pogadjas.
Imao sam neki okršaj gde sam poginuo nekoliko puta. Da stvar bude gora, svaki put sam morao da gledam cutscene koji ne može da se prekine.
Na kraju sam poredjao nekoliko eksplozivnih naprava pored vrata, pogodio jednom i pobio sve protivnike.

Da primetio sam da cut scene's ne mogu da se skipuju [emoji849] najjace kada nestane napajanje i mrkli mrak, pa krenu da se pojavljuju. Jel postoje neke slusalice koje bi pomogle da u mraku cujem sa koje strane mi dolaze?

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

to mogu bilo koje slusalice, osnovna funkcionalnost sistema. ja sam na mojim Steelseries Arctis 7 i samo se oslanjam na poziciju rezanja neprijatelja u njima

Ni ja. :LOL: Više mi godi kada je strašno iz drugih razloga. U mraku se samo gubim, a pošto imam taj problem da želim sve da mapiram u glavi, mrak mi često odmaže u tome.
Upravo to, iritira to crnilo na preko 90% ekrana. Nije da ne mogu prezhiveti, ali bih radije da vidim vishe.

Dead Space Patch Notes – January 30, 2023​

• Addressed PS5 performance related issues.
  • Added a new option to disable VRS on PC.
  • Addressed various glitches and bugs.
  • Addressed an issue related to black screen issue.
  • Added stability and performance fixes.
  • Added general stability fixes.

Zavrsio na hard posle 14 sati (odradio sam sve sporedne misije).
Odlican je remake, dovoljno je toga promenjeno da je zanimljivo i nama koji smo nekoliko puta presli originalnu igru.
Igra je solidno optimizovana, osim poslednja 2 chaptera koji primetno losije rade (poslednji boss je jedino mesto u igri gde sam dlss morao da spustim sa quality na balanced). Grafika izgleda dosta bolje od kada moze da se ugasi VRS, a ako nekome treba dodatnih performansi, neka nadje nacin kako da force-uje ReBAR.
Planiram i da odigram ng+ kada konacno srede stuttere (sto je trenutno jedini veci tehnicki problem) i otkljucam i drugi kraj.

Back
Top Bottom