• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Nema potvrdjenog castinga za novi superman film, ko zna sta ce ispasti od tog projekta.

Ako je Suicide Squad mogao dobiti, moze bilo ko. :D

Ma nije to, nego aj da je izaslo fazon dve nedelje ranije a ne samo jedan dan...

Sutra izlaze sva tip top ultra mega giga izdanja filma.

Ko zna sta je sad tu izaslo, cekam oficijelni release, bilo da ima HDR ili ne. A koliko vidim, na mojim trackerima i nema ovog leaka.

Izasao je HDRip koji je u rangu iTunes WEB-DL-ova. Minus audio.

Pogledaj na IPT. ;)

Očajan je release. Odgledao 10 min i batalio.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Odgledao san sinoc do part6, nastavicu malo kasnije, utisak zasad je da je definitivno bolji od stare verzije ali nije ni magicno postao vrhunski film, ukratko ujednacen je svuda sad sa atmosferom, koloritom i naracijom, deluje kao smislen film. Najveca prednost bi mu bila sto mi uopste nije ostavio utisak rastegnutosti uprkos duzini a zasmetao mi je cgi likova u pokretu, nesto je tu off, kako se krece flash i cyborg, pomeranje steppenwolfa u oklopu, projekcija darkseidove ekipe itd.

Zack Snyder's Justice League 2021 2160p HMAX WEB-DL DD+5.1 Atmos HDR HEVC-EVO 31.5GB
Zack Snyder's Justice League 2021 1080p HMAX WEB-DL DD+5.1 Atmos H.264-MZABI 15.2GB

Videcu da krenem sa gledanjem veceras posle posla.

C/P:

Ne znam kako su uspjeli ali film je totalno drugačiji.

Sve cheesy scene su izbacili, toliko poboljšanje, od muzike, koreografije, nevjerovatno.
Pola filma je totalni Watchmen fazon, a vidi se na momente i Nolanov uticaj.
Jasno mi je da izbace glupe scene, dodaju nove koji zaokružuju priču, ali kako su uspjeli poboljšati vizualizaciju u finalnoj borbi, nikako mi nije jasno.

Nema šta, drugi film totalno, ne samo da je daleko bolji od prve verzije, već je daleko najbolja adaptacija stripa, računajući i Dark Knight trilogiju, bez pretjerivanja.
Ovaj film, ne samo da je poboljšao prvobitnu verziju sebe, već je i BvSu dao mnogo veći smisao.
Ovo će se gledati svakodnevno, over and over again, kao sitkomi...

Naravno, iako je najbolji, ima svoje mane, a to je ponovo Letov Joker, koji, na sreću, nema veliku minutažu i ne utiče na glavnu priču. Jednostavno lik iznosi neku svoju verziju Jokera, koji se nikako ne uklapa u ovu verziju...

Sve u svemu:
Produkcija - 10/10
Fotografija - 20/10
Muzika - 100/10
Priča - 9/10
Gluma - 6/10
Adaptacija stripa - 10/10

Sveukupni doživljaj - 9/10
Ova postava (bez Leto-a) bi slobodno mogla uzeli neku jaču priču, tipa Infinite Crisis ili Flashpoint i napraviti savršen DC film.

Pogledao i ja sinoć, i moram da priznam da sam prijatno iznenađen.
Možda zato što je onaj prvi bio bap govno, pa mi ovaj predstavlja veliki napredak u odnosu na njega :)
Svakom liku je dato dovoljno vremena, svako ima neki motiv. Čak i Stepenvulf. Nekako deluje moćnije u ovom filmu plus njegova pozadinska priča sa darkseidom.

Veliki problem mi je CGI, generalno u svim ovim novijim DC filmovima, kretanje likova je užas. Ovde mogu da razumem, imali su ograničen budžet, i gomilu posla.

Još jedan problem je dosta loš scenario, i cringe fore Beri Alena, voleo bih da su njega bar malo bolje napisali.

Sajborg mi je super, Betmen isto.

Flash forward scena na kraju mi je isto odlična, baš bih voleo da vidim film u tom settingu, što bi rekli na anglosrbskom.

Poslednja borba mi je odlična, scena kad se supermen pojavi i sjebe sekiru Stepenvulfu, malo je falilo da aplaudiram.
I Berijevo vraćanje vremena, generalno njegovo kretanje je odlično urađeno.

4 sata proletelo, konačna ocena 2/7 :)

Back
Top Bottom