• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Pa ovo jer najbitnije multimedija izdanje jos od premijere novih konzola. :D

Pohvale i od ozbiljnih kriticara:
It’s no wonder that in the years since Hollywood got eaten alive by comic-book culture, the superhero movies that have achieved a genuine sweeping transcendence can just about be counted on one hand: “The Dark Knight,” “Spider-Man 2,” “Black Panther,” a few others.

To that hallowed list I would now add “Zack Snyder’s Justice League,” the thrillingly restored four-hour-long director’s-cut version of the 2017 DC Comics extravaganza.

- Variety

Screen-Shot-2021-03-15-at-11-06-45-AM.png

Screen-Shot-2021-03-15-at-11-06-27-AM.png

Screen-Shot-2021-03-15-at-11-06-14-AM.png

[postujem o ovom filmu toliko, da imam flashbackove na Nick-ovo dizanje u nebesa FF7R :D :D ]

Last edited:
Black Panther je bitan samo Amerima, jer je channelovao rasne tenzije u toj zemlji i imao potpunu crnacku postavu. Film je samo u USA zaradio $700M sto je ne-standardno za MCU filmove.

Jedino objašnjenje za ove hvalospeve po meni je što su se većina kritičara uplašila online linča mase DC zaluđenika koji ovaj film, evo i od DieH@rda smo čuli, doživljavaju kao najveći filmski događaj ovih godina. To što je film bolji od onog sramotnog originala nije nikakva pohvala.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

^RT za Zack Snyder's Justice League raste lagano iz dana u dan, stigao je do 78% sa 124 opisa.

Najbolje RT ocenjeni film Zack-a pre ovoga je bio njegov Dawn of the Dead sa 75%.

Najlepse od svega je da se ja originalnog filma uopste ne secam tako da ja gledam nov film

Ako se ne secas Whedonove wacky Ruske porodice koja zivi pored reaktora, i koje su Flash i Supes morali da spasu na kraju filma, i bolje je. :D

Inace, to mi je bila debilana malo, Whedon je gurao Supermena da mu da sto vise posla, pa cak je morao da se dokaze da je brzi od Flash-a. To nije slucaj u stripovima, a kazu ni u ZSJL verziji filma.

EnchantedGrouchyHagfish-size_restricted.gif

Highlight ranog perioda Smallville-a :D

Ako se ne secas Whedonove wacky Ruske porodice koja zivi pored reaktora, i koje su Flash i Supes morali da spasu na kraju filma, i bolje je. :D

Inace, to mi je bila debilana malo, Whedon je gurao Supermena da mu da sto vise posla, pa cak je morao da se dokaze da je brzi od Flash-a. To nije slucaj u stripovima, a kazu ni u ZSJL verziji filma.

EnchantedGrouchyHagfish-size_restricted.gif

Highlight ranog perioda Smallville-a :D

Zar ti nisi Whedonov fan?

Jesam, ali JL nije dobro ispao.

Avengers 1 mi je inace najbolji superhero film, pravo uzivanje u bioskopu.

Ne da nije dobro ispao, nego Josstice League je ubedljivo najlosiji DCEU film.

Pa dobro, nije ni njegov posao bio lak, nasledio je 4h materijala koji se nisu svidjali studiju, i u rekordnom roku je bilo organizovan masivan reshooot da ucini film "laganijim". U zadnjem intervjuu sa Snyderom, on je jasno opisao da je bio fokusiran na epic mitologiju DC univerzuma, i da je on bio jedini kojem je to bio cilj. Ocigledno je da je u celoj ovoj frci, WB verovatno najvise kriv. Dali su Snyderu odresene ruke i masivan budzet, ali se ispostavilo da je on pravio ono sto oni nisu zeleli.

Ako nista drugo, dobijamo sad kraj prve vizije Snyderverse-a, vizija jednog filmskog stvaraoca bez uticaja studija. A posle ovoga, od Snydera ce preziveti samo njegovi castingzi za WW i Aquaman-a, dva heroja za koje je WB lako mogao da snimi dopadljive superhero avanturice. A Flash film ce verovatno totalno da udalji Snyderverse u neku novu eru, i mozda otvori vrata da se Battison i novi Supes ubace u rotaciju. Najtuzniji sam zbog Cavil-a, bas je bio dobar Superman.

Gledaće se sigurno ovo, ali me uopšte ne drma hajp.
Više me brine kako će ovaj novi superman crnac film da ispadne.

Back
Top Bottom