• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Pa od takvih snimaka nastaje "filmskih" ~16:9 i ~21:9, a ne obrnuto. Tako da nista nije iseceno. :D
Zavisi u kakvom formatu je snimano na samim filmskim rolnama. Neki stede na filmskoj rolni, pa odmah snimaju u widescreen formatu i tako vise frejmova moze da stane na rolnu.

JL je sniman na 35mm filmskoj rolni [nije 70mm full IMAX], sa Accademy formatom mislim.

A bukvalno se sa zoom-om na playeru moze napraviti "bioskopski" cut. Samo drzis + i zoomiras dok ne nestanu crne ivice sa strane.

Evo najlakseg opisa sta dobijamo sada:
dwzdyn2uesh61.png

Mozda je malo preterana kolicina reshoot-a za theatrical verziju [te scene ove nece biti koriscene, sve od Whedona se izbacuje], ali svakako cemo sada dobiti gomilu nevidjenih stvari.

Da, ali Snyder nije imao prilike da radi reshoots sa full cast-om.
Iscimao je verovatno glumce sa kojim je dobar ili koji bas nisu imali prilike da se pokazu (Leto).

Verovatno su hteli nesto skroz drugacije od Melisse (CW).

Jedino sto pocinje da me brine, je sto guraju sve u The Flash.
Nemam pojma ko je, ali dobra je mala. Mada mozda je malo i ofarbaju u smedje za ulogu.

Ja o tom filmu jako dugo nisam nista cuo, kada to cudo izlazi uopste jel se zna?

Za sada vazi datum 4. novembar 2022.

Nemam pojma ko je, ali dobra je mala. Mada mozda je malo i ofarbaju u smedje za ulogu.

Kad sam je cuo sa naglaskom, pomislio sam da ce sigurno ici u pravcu da joj je brod sleteo u Meksiko, Kubu ili tako nesto, tako da mozda ne bude plava uopste.
Ali, vidim po intervjuima da moze i bez naglaska da prica.

Mislim da mnogo toga zavisi od uspeha JL na HBO Max.

Ja o tom filmu jako dugo nisam nista cuo, kada to cudo izlazi uopste jel se zna?
Menjali su planove za taj film nekoliko puta, zamenise par rezisera i scenarista tokom onog dugog perioda kada se nije znalo kakva ce biti sudina DCU-a, hoce li Batfleck ostati ili ne. Ovaj put ce izgleda da ga urade.

Bio sam upucen kada su menjali rezisere ali se to desavalo pre nekoliko godina, skontao sam da su sve ukinuli posle. Meni je sad citav DCU toliko zamrsen da nzm sta je pametno tu raditi :)

Detaljan pogled na istoriju snimanja Justice League-a i dogadjaje koji su doveli do izdavanja Directors Cut-a, intervjui sa svima umesanim.

Must read.

Indeed garbage decision :/

Btw sad nesto razmisljam jedna od stvari koja me je nervirala u JL filmu je ocajan cgi za brkove Henrija lol Nadam se da su to popravili :D

Back
Top Bottom