• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Ja gledao Betmena u bioskopu kad je izasao i ok je film kao film sa tehnicke strane. Glumci su dobri, akcija je super, muzika isto tako. Samo sto mi se na kraju nije svideo nesto preterano. Film je blizi Nolanovom Betmenu, nego Betmenu iz stripova kakav je bio Batfleck koji je po meni i dalje najbolji Betmen bas iz tog razloga. I u ovom filmu je Betmen u sustini epic failovao jer nista nije uspeo da spreci. Riddler ga je nadmudrio samo tako. Kompetentnost Betmena posle 2 godine je blizu nuli :D. Ne svidja mi se Brus Vejn takodje.....super emo lik, nema veze sa stripom. Jako mi je slicna situacija sa Jokerom jer su oba dobri filmovi ali po meni nemaju puno zajednickog sa source materijalom.

Meni ridler izgleda kao neki nerd.
Dzoker je kao baljanac na bausteli koga su zavrnuli za lovu....
Akcija je ok ali kraj je katastrofalno los...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Da su skratili film za nekih pola sata (isekli dobar deo kraja) bio bi full paket.

Bome dobro ovo izgleda, iako je The Rock film.

Svideo mi se prvi deo, najgore sto mogu o njemu da kazem je kakav tip publike se zalepio za taj film, valjda ce malo da iskuliraju za drugi deo

Dobar film, al' kolega je u pravu, prestrašno kakva se "klijentela" vezala za taj film.

Back
Top Bottom