• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Pogledao i ja, i donekle se slažemo.
Film je predugačak, i mislim da bi bio mnogo bolji da je izbačen
catwoman deo, nepotrebno unosi zavrzlamu i skreće pažnju sa glavne priče
.
Patison je po meni odličan kao Betmen, ali dosta mlak kao Brus, mada kapiram da je to zbog toga što još nije naučio kako treba da se ponaša kao BW, tek 2 godine šljaka kao Betmen.

Ovo je takođe najbolji Gotam koji sam video na filmu, odlično izgleda.
Glumačka postava i likovi su mi generalno dobri, izdvojio bih Kolina Farela, mada su i Zoi i Gordon odlični.
Svideo mi se odnos Betmena i Gordona.
Alfred je isto mlak, pogotovo posle Majkl Kejna, čak i Džeremi Ajronsa.
Muzika odlična.

Sve u svemu solidan film, gledaće se opet sigurno.

Pogledah i ja The Batman u NS BIG-u. Definitivno je drukciji film od ranijih betmen pokusaja, ovo je full on detektivska prica u veoma sumornom gradu. Patison mi je ispao dobar i kao Betmen i Bruce Wayne, Bruce-a glumi bas kao da je poremecen lik koji nije siguran kako da se snalazi sa spoljnim svetom. Nije mi smetala duzina filma.

Prezentacija je bas dobro ispala, Batman je bas imao dobru pojavu, a ko god je odradio zvuk u prvoj Batmobile sekvenci zasluzuje neku nagradu.

Last edited:
Napokon Betmenov film u kome je protagonist podjednako glavna uloga kao antagonist.
Paul Dano je zamalo ukrao šou na kraju filma, ali Patinson odlično odradio ulogu pomalo patetičnog Betmena iz Year Two faze, a na momente podsjeća i na patnju Dark Knight Returns.
3 sata je sada već neko optimalno vrijeme za kvalitetan film, i proletilo je zaista brzo, niko iz kina nije ni pomislio da izađe do WC-a.
Atmosfera filma je napeta i mračna, baš onako kako treba da bude, muzika genijalna, svaki glumac (bez obzira na fizički izgled i boju kože) je odlično odradio svoju ulogu.

Do sada viđeno od DC-a i generalno superherojštine, može se samo sa Jokerom porediti, kao filmom.

Do sada viđeno od DC-a i generalno superherojštine, može se samo sa Jokerom porediti, kao filmom.
Da, ima skroz taj vibe grada. Kontao sam da ce ih mozda spojiti u neku pricu, ali iskreno voleo bih malo iskuliraju sa dzokerom kao negativcem u filmovima. Nije da nema i drugih :D

Pogledao sinoc Betmena. Ispunio je moja ocekivanja, cak i preko toga, veoma mi se svideo. Pattinson je odlican izbor bio, bas mu lezi ovakav Betmen, ostatak postave je takodje na mestu. Farrell mi je predobar kao Pingvin, iako se ne pojavljuje toliko u ovom filmu, jedva cekam tu seriju sto su najavili s njim. Vuce mi malo na De Nira ahahahah. Zoe je 🔥, seksi i opasna kao Selina, nema sale s njom, plus mi je bas harizmaticna.

Ovaj Gotam i cela ta atmosfera u filmu mi je mnogo bolja nego Nolanovi Betmeni, kod kojih sam imao taj suvise realan osecaj za Betmen film, prosto mi to nije bilo to. Vidim da je za kinematografiju zaduzen isti covek koji je bio i za Dune, pa i ne cudi sto The Batman ovako dobro izgleda.

Jos jedan plus su akcione scene, sve se lepo vidi, cist fajt, kako i treba. Jurnjava kolima je mozda mogla malo bolje da se odradi, ali okej. Betmobil je kidacina, bukvalno sam se najezio od zvuka kad se upali, bas vrhunski odradjeno. Takodje mi se svidela i muzika, preslusao sam pre nekoliko dana ceo soundtrack, ali u bioskopu to deluje, naravno, dosta mocnije. Sigurno cu vrteti neke stvari naredni period.

Sto se trajanja tice, ja iskreno nisam uopste osetio duzinu filma, bukvalno mi je proleteo, iako je nesto sporiji film u pitanju.
Cak mi je i smetala pauza od 15 minuta. :D
To naravno ne znaci da nije mogao krace da traje, moglo je, ali mi je i ovako okej.

Sto se nekih zamerki tice, ponasanje Ridlera je malo nepotrebno preterano u nekim scenama, neki delovi su mogli da budu izbaceni, samim tim i da film bude kraci, a i zavrsnica je mogla malo bolje da se odradi, nekako mi mlako zavrsili, ocekivao sam mocnije.

Sve u svemu, jedva sam cekao ovog Betmena i veoma sam zadovoljan. Mozda je realnije da mu dam 8/10, ali ipak ide za jedan vise 9/10.

EDIT: I da, najzad jebeno vidimo detektivsku stranu Betmena.

SPOILER!!!!
Iako sam se nadao da ce da odjebu od Jokera ovog puta, nazalost ce on opet, sudeci po onoj sceni iz ludnice pri kraju, biti glavni negativac u sledecem filmu. Ono sto mi jeste zanimljivo je to sto ce ga glumiti Barry Keoghan.

Last edited:
Pogledao sinoc Betmena. Ispunio je moja ocekivanja, cak i preko toga, veoma mi se svideo. Pattinson je odlican izbor bio, bas mu lezi ovakav Betmen, ostatak postave je takodje na mestu. Farrell mi je predobar kao Pingvin, iako se ne pojavljuje toliko u ovom filmu, jedva cekam tu seriju sto su najavili s njim. Vuce mi malo na De Nira ahahahah. Zoe je 🔥, seksi i opasna kao Selina, nema sale s njom, plus mi je bas harizmaticna.

Ovaj Gotam i cela ta atmosfera u filmu mi je mnogo bolja nego Nolanovi Betmeni, kod kojih sam imao taj suvise realan osecaj za Betmen film, prosto mi to nije bilo to. Vidim da je za kinematografiju zaduzen isti covek koji je bio i za Dune, pa i ne cudi sto The Batman ovako dobro izgleda.

Jos jedan plus su akcione scene, sve se lepo vidi, cist fajt, kako i treba. Jurnjava kolima je mozda mogla malo bolje da se odradi, ali okej. Betmobil je kidacina, bukvalno sam se najezio od zvuka kad se upali, bas vrhunski odradjeno. Takodje mi se svidela i muzika, preslusao sam pre nekoliko dana ceo soundtrack, ali u bioskopu to deluje, naravno, dosta mocnije. Sigurno cu vrteti neke stvari naredni period.

Sto se trajanja tice, ja iskreno nisam uopste osetio duzinu filma, bukvalno mi je proleteo, iako je nesto sporiji film u pitanju.
Cak mi je i smetala pauza od 15 minuta. :D
To naravno ne znaci da nije mogao krace da traje, moglo je, ali mi je i ovako okej.

Sto se nekih zamerki tice, ponasanje Ridlera je malo nepotrebno preterano u nekim scenama, neki delovi su mogli da budu izbaceni, samim tim i da film bude kraci, a i zavrsnica je mogla malo bolje da se odradi, nekako mi mlako zavrsili, ocekivao sam mocnije.

Sve u svemu, jedva sam cekao ovog Betmena i veoma sam zadovoljan. Mozda je realnije da mu dam 8/10, ali ipak ide za jedan vise 9/10.

EDIT: I da, najzad jebeno vidimo detektivsku stranu Betmena.

SPOILER!!!!
Iako sam se nadao da ce da odjebu od Jokera ovog puta, nazalost ce on opet, sudeci po onoj sceni iz ludnice pri kraju, biti glavni negativac u sledecem filmu. Ono sto mi jeste zanimljivo je to sto ce ga glumiti Barry Keoghan.
Ovo je i meni palo na pamet

Da je tu samo zbog hajpa, ali i ako ga bude u nastavku, da bude opet ovako razudjeno sa negativcima kao u ovom prvom. Da nije apsolutni akcenat na njemu bas.

Tl Dr 7 od mene. Imate na discordu besedu vec. Mene najvise odusevio to sto betmen konacno koristi tintaru, I sto je sam Gotam prikazan kao karakter. Voleo bih da je film staticanijeg tempa, jer je ovo ipak misterija sa ubistvima. Ali morali su da naprave akcione scene spektakla da udovolje public, a nije moralo. Nadam se da ce to utegnuti sa nastavcima. P. S. Betmen incel voli da sharpen his blade hohoho

Last edited:
Znaci imamo svi jos mesec i po dana da upgradeujemo kucni audio setup. :D

Znaci imamo svi jos mesec i po dana da upgradeujemo kucni audio setup. :D
clearmg_pageproduit_1.jpg

Iako nikada nisam bio ljubitelj slušalica, bogami kada je noć i mrtva tišinčina lepo služe kada solo gledam film ili igram igre [emoji846]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Kako ne, slusalice zakon. Meni na poslu spas. Sad gledam da updateujem na ovaj Focal ovih dana bas. Na prolece mi stize amp/dac pa taman.

Kako ne, slusalice zakon. Meni na poslu spas. Sad gledam da updateujem na ovaj Focal ovih dana bas. Na prolece mi stize amp/dac pa taman.
Cak mi je u filmovima mozda jos bolje nego u igrama...
Secam se da dok sam radio svojevremeno u elektro vojvodini kao portir,nisam imao dobar laptop pa sam na tabletu gledao filmove preko sluski,toliko sam se udubio kada sam gledao aliena da sam zaboravio sluzbenicima ujutru da okljucam da udju na posao :D

Cak mi je u filmovima mozda jos bolje nego u igrama...
Secam se da dok sam radio svojevremeno u elektro vojvodini kao portir,nisam imao dobar laptop pa sam na tabletu gledao filmove preko sluski,toliko sam se udubio kada sam gledao aliena da sam zaboravio sluzbenicima ujutru da okljucam da udju na posao :D
Haha do jaja
Mnogo je i jeftinije dobiti odlicno iskustvo na sluskama, nego za ceo stereo ili veci setup.

Back
Top Bottom