• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Poceo sinoc sa gledanjem Peacemakera, pogledao dve epizode, za sada ovo deluje zabavano. Humor mnogo bolje funkcionise nego u filmu. Cena je gotivan i harizmatican, a i ostali deluju skroz dobro.

Last edited:
Petosekundna google pretraga kaze: The Batman will become available to stream on HBO Max on April 19, 2022, 45 days after its theatrical release.

Petosekundna google pretraga kaze: The Batman will become available to stream on HBO Max on April 19, 2022, 45 days after its theatrical release.
Hvala.nije bilo potrebe za tim 5sec google search ali necu da ulazim dalje u to i da objasnjavam zasto sam postavio pitanje a ne googlao sam

Ps9a0OR.gif

Film kida, al ovo mi je imho najgluplja stvar u njemu. Za tih 5 min sto je u filmu totalno neprepoznatljiv mogli su unajmiti nekog jeftinijeg glumca i dobili bi isto :D

Ali onda ne bi mogli da pričaju kako je Colin neprepoznatljiv i ne bi mogli da imaju ovakve klipove.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Film kida, al ovo mi je imho najgluplja stvar u njemu. Za tih 5 min sto je u filmu totalno neprepoznatljiv mogli su unajmiti nekog jeftinijeg glumca i dobili bi isto :D
Daleko je on od skupog glumca. Poznat je po svojoj raznolikosti u ulogama, ali tesko da ce ikad prevoditi neki film koji zaradjuje milijardu. Prvenstveno jer namerno bira izazovne karaktere.

A i mozda su bas hteli da bude onakav izgled i ponasanje za ljigavog izvitoperenog mobstera, pa su odabrali dobrog glumca i bacili ga ispod teske maske.

A takodje su ga izabrali i za seriju i za naredne The Batman filmove.

r2njwz.png

Back
Top Bottom