• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Nadam se Catwoman filmu sa Zoe.................ali da bude sve suprotno od onog nesretnog sa Halle.

Čudi me da još nisu izašle neke impresije i opisi, premijera filma je za nedelju dana.

Završih Peacemakera za vikend...

Tja, pored muzike i Gunovog humora ništa posebno. Nije se ni očekivalo nešto posebno, ali opet... za ubiti slobodno vrijeme. Bilo bi mnogo bolje da su epizode po dvajes' minuta / po sata.

peacemaker je ubedljivo nešto najboljie proizišlo iz DCEU

Uspeh jeste. Uzeli su najgoreg, odnosno najiritantnijeg lika iz "Suicide Squada" i napravili od njega glavnog junaka. Ovo je prava "guilty pleasure" serija. Cena izgleda kao istraumirani Švarceneger iz vremena kad je snimao komedije. Kakav je Cenin lik kao kečer? Je li kao pozitivac, zloća, patriota, dečko iz kraja...? Nemam živaca da ponovo gledam rvanje, sećam se da su jedno vreme klinci kačili njegove postere dok sam im ja pričao o Hoganu i Ultimate Warrioru i svađali se ko je jači.

cena ima od mene veliki rešpekt jer za razliku od svih action chadova nema problem da izgleda silly ili poraženo na ekranu.
veliki gospodin.

pogledao sinoc betmena, na kraju meni je ispao meh. pocinje sve to fino, odlicna atmosfera, izgled itd ali film ima previne negativaca, previse nekih plotova i predugo traje....ima jedno 6 krajeva i nikako da se zavrsi, smorio sam se samo tako. film traje jebena 3 sata. pattison je ponekad ok kao bruce ali kao batman je meh, i glas i izgled. riddler sranje....film je trebao da bude R a nije, tako da ne ide do kraja u nekim scenama gde je mogao da bude stvarno brutalan.
najbolji delovi filma su izgled i atmosfera, the crow je ocigledna inspiracijam, soundtrack je isto super,

btw pogledao sam film u 4dx, interesantno iskustvo. sedista se stvarno jako drmaju a fino je sto se cesto njisu zajedno sa kamerom. blicevi tokom bljeskova su isto bili kul. voda da simulira kisu i mirisa jedva da je bilo. opet vremenom, kako fim odmice sve to pocinje da smara i samo sam milsio u sebi daj pustite me da gledam film na miru.

Back
Top Bottom