Morali su da zamene Will Smitha. niskobudžetnim neuspešnijim Elbom. Gotivim Elbu. ali smatram da mu zvzeda nije baš zasijala lkako treba i van Luther serije.
Suglasan sam da je ponavljanje dela sa ćerkom, lenjo, čak i sa Gunn-ove strane. Jedino ako ne postoji neka forica ili obrt, koji se može desiti.
Harley iz stripa i igara im donosi lovicu, ne znam baš za Robbie-vu, i kakav je ugovor potpisala sa studijom, ali znajući njih, njima jedino ide u prilog što imaju svežu gluicu koja je nominovana za Oskara, ali se i šuška da ona konstantno traži od njih ideje za novi Harley film, koji se verovatno neće desiti u skorije vreme jer je prethodni bio tropa.
King Shark gine 10-10. Čini mi se da je Gunn spomenuo u twittu, ili intervjuu da će serija da bude prequel.
Edit:
I moram priznati da su mi oba, tj. svi trejleri do sada bili nekako ravni. Svi su obučeni kao da su išli da kupe polovnu robu, i da su otišli na odmor, što je verujem i jedna od fora u čitavom filmu jer idu u tropske krajeve. Gunn je kompetentan režiser, i voleo bih da ne ispadne ovo samo jedno lenjo odrađivanje, i da bude dosta humora, pogotovo onog po kojem je bio poznat u vreme rada u Tromi. Definitivno bi film imao na taj način novu dimenziju.