• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Glasine su sve jace, stize nam izgleda Superman film u kojem ce scenarista [vec je unajmljen], reziser i glumac biti crnci.

Novi Flash film ce valjda ujediniti Snyderverse i ove ostale akcione superhero filmove u jednu celinu, dok ce Batman filmovi Matt Reeves-a [i najavljeni TV spinoffovi] i sta god Philips snimi posle Jockera™ biti u svojim zasebnim realisticnim univerzumima. Ovaj novi Superman film bi takodje trebao biti standalone.
DC vec imaju crnja pandan na Superman.
Icon
3998727-638504-22.jpg

Problem je sta ne zele deliti novce sa vansjkim studiom Milestone Media

Milestone Media is a company best known for creating Milestone Comics,
which were published and distributed by DC Comics, and the Static Shock cartoon series. It was founded in 1993 by a coalition of African-American artists and writers, consisting of Dwayne McDuffie, Denys Cowan, Michael Davis, and Derek T. Dingle. The founders believed that minorities were severely underrepresented in American comics, and wished to address this.

Zack Snyders Justice League 2021 UHD BluRay 2160p TrueHD Atmos 7 1 HEVC REMUX-FraMeSToR
93GB

Zanimljivo, svi Hobbiti su 100 gb, očekivao sam da će biti veći.

UHD BD diskovi idu do 100GB [3 layera]. Nece niko seci film pored toliko prostora [pogotovo sto je h265 efikasniji dosta od h264].

Da da pričalo se kad je najavljeno da je blu rej izdanje na duplim diskovima, pomislio sam da će da podele i UHD varijantu

Ovaj na kraju Rami Malek? Nema nigde info da ce biti u filmu, ali na keca bih rekao da je glas njegov.

Rami Malek, snimao sam sa njim Papilon, nije mi bas omiljen kao glumac, mislim da dobija vece uloge nego sto svojom glumom zasluzuje.

Ne bre, ovaj drugi na kraju:

Why is it so dark? (prvi glas, Shazam)
- Probably would've been a good idea to have, like, one light on. (drugi glas, nije Shazam)

? isti je glas, sve je rekao shazam

Uf, nemoguce da samo ja primecujem da su dva razlicita glasa. Odnosno da ovo na kraju nije Zachary Levi.

Ne znam, evo 30. put vrtim video...

Ok, nebitno, neka bude da je isti. Videcemo vremenom, vraticu se na taj post svakako - sad me jako kopka.

Ovaj na kraju Rami Malek? Nema nigde info da ce biti u filmu, ali na keca bih rekao da je glas njegov.

Zachary Levi je, nema sumnje. Uopste ni ne lici glas na Maleka.

Ma ajde sto tebi ne lici na Maleka, nego sto meni usi registruju-opazaju dva razlicita glasa.

Smejacemo se svakako (vi meni ili pak ja vama), najkasnije kada izadje film ako ubace ovu scenu.

Potpuno mi je neverovatno kako ti cujes dva glasa....ili kako nisi u stanju da priznas da si pogresio.

Ma nije brt, stvarno mi druga recenica ne zvuci kao Zachary, plus nije prikazana osoba koja to izgovara.

A Malekov glas mi iz nekog nepoznatog razloga prva asocijacija.

Zar ti stvarno toliko odudara samo zato sto je spustio pitch u glasu, bas cudno

Kada bih cepidlacio, rekao bih da je i drugi naglasak. Ali ajde da vise ne ubijamo temu, licno cu pratiti ovo pa javljam ako ikad ista bude oficijelno i/ili ispadnem magarac sa prljavim usima. :)

Back
Top Bottom