• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

James Gun scenario i rezija.

Will watch.

Ajde da napravimo mali poll, ko će od casta Sucide Squada da rikne, ratcatcher-ka ima moj top vote. Weasel na neki komičan način. Mislim da će Polka Dot Man i John Cena da ostanu živi jer zaista deluju kao da će imati najsmešnije replike. I jedna kontraverzno mišljenje, da ubiju Harley, jer hoće nekog novog u toj ulozi i da prave lukrativnije filmove. :D

Ajde da napravimo mali poll, ko će od casta Sucide Squada da rikne, ratcatcher-ka ima moj top vote. Weasel na neki komičan način. Mislim da će Polka Dot Man i John Cena da ostanu živi jer zaista deluju kao da će imati najsmešnije replike. I jedna kontraverzno mišljenje, da ubiju Harley, jer hoće nekog novog u toj ulozi i da prave lukrativnije filmove. :D

Peacemaker ce biti i TV Show (mada nije jasno jos uvek da li je prequel ili sequel), ali definitivno ce biti povezano posto isto Gun radi.
Harley verovatno donese nekoliko desetina miliona od merchandise-a sama. She is safe.

Ostali uopste ne mogu da provalim koliko ce imati screen time-a.
Billing order je vrlo cudan.

Najgori karakter (po mom misljenju) je Bloodsport (Elba).
Pokusavaju da ih humanizuju kroz njega.
Za sad deluje samo da su jednog crnca zamenuli drugim. Od svih origina, obojica moraju da imaju cerke sa screentime-om?
Ali sam poprilicno siguran da gresim i da ce Gun moci da izvuce mnogo vise u filmu od Elbe, nego sto je u trejleru prikazano.

Vec ocekujem od Gunn-a neocekivano, ali mislim da ce biti jos cudnije.

Morali su da zamene Will Smitha. niskobudžetnim neuspešnijim Elbom. Gotivim Elbu. ali smatram da mu zvzeda nije baš zasijala lkako treba i van Luther serije.

Suglasan sam da je ponavljanje dela sa ćerkom, lenjo, čak i sa Gunn-ove strane. Jedino ako ne postoji neka forica ili obrt, koji se može desiti.

Harley iz stripa i igara im donosi lovicu, ne znam baš za Robbie-vu, i kakav je ugovor potpisala sa studijom, ali znajući njih, njima jedino ide u prilog što imaju svežu gluicu koja je nominovana za Oskara, ali se i šuška da ona konstantno traži od njih ideje za novi Harley film, koji se verovatno neće desiti u skorije vreme jer je prethodni bio tropa.

King Shark gine 10-10. Čini mi se da je Gunn spomenuo u twittu, ili intervjuu da će serija da bude prequel.

Edit:

I moram priznati da su mi oba, tj. svi trejleri do sada bili nekako ravni. Svi su obučeni kao da su išli da kupe polovnu robu, i da su otišli na odmor, što je verujem i jedna od fora u čitavom filmu jer idu u tropske krajeve. Gunn je kompetentan režiser, i voleo bih da ne ispadne ovo samo jedno lenjo odrađivanje, i da bude dosta humora, pogotovo onog po kojem je bio poznat u vreme rada u Tromi. Definitivno bi film imao na taj način novu dimenziju.

Svi su obučeni kao da su išli da kupe polovnu robu,
Misliš kao u starim stripovima.

2qQdkw2.jpg

Eh sećam se kako su se ljudi zgražavali kostima u prvim MCU filmovima, niko nije hteo da gleda. Sad izgleda neverovatno i guess.

Gana ofc ne smatram kompetentnim za bilo šta osim da pravi te stripovske zajebavancije a ovo izgleda kao jedna baš kalorična zejabavancija, gde je on kao ime potpuno slobodan da se majmuniše koliko god poželi. i mislim da to može biti zabavno, def. čekiram film.

Last edited:
Mislim da je mislio na odecu kad spasavaju Harley.
Gunn je vrlo svesno birao b i c tier negativce i namerno im je stavio tako glupe kostime.

A Gunn je radio Slither, tako da je vrlo kompetentan reziser u Karpenter stilu.

Sem slithera ne znam sta je drugo radio

Da nisu superheroji nista.

Pored Slither-a samo jos

Ali bas verujem da bi se odlicno snasao low/mid budget SF-ovima, gde scenario i efekte svesno pravis sa limitom u budzetu.
To mi nedostaje u filmovima, apsolutno sve mora biti over the top.
Bio bi lepo da se bar periodicno vrati sf/horror u ruralni deo USA.

@JackRaid04 mislio sam na majice i šorceve koje furaju tokom celog trejlera, ne na prave kostime koje imaju. Sa njima nemam problema.

@Teoreticar, jeste, nestali su filmovi srednjeg budžeta, sve mora da pršti i da cakli, jer neće držati pažnju. Uzmimo primera Tromu, nikada niži budžeti, a toliko su energije, truda i ideja uložili koji čine te filmove vanserijskim. Jedino ih kolje low brow humor, ali bože moje, svakom svoje.

@JackRaid04 mislio sam na majice i šorceve koje furaju tokom celog trejlera, ne na prave kostime koje imaju.
Znaš Ganove korene, mora on to. Seti se Super (2010). On uvek ubaci taj low budget smek i humor u skupu produkciju.
Opet, može lako ovaj film da bude sranje ali posle ONOG užasa Ajerovog ovo mi deluje čak i kao bolji pristup. Nadam se uvek da nešto ispadne dobro, videćemo.

Crni Supermen na filmu, i crni kriptonijanac na HBO Max.

Odgledao danas ceo Batman The Long Halloween , sve u svemu DC nije izbacio ovako kvalitetane animirane filmove od Dark Knight Returns adaptacije. Ispratili su pricu skoro 1:1 , male premene levo i desno , uglavnom esteticke prirode. Animacije je ok , nista specijalno. Najveci je problem dok stoje i pricaju jer gledas uglavnom staticnu sliku gde se samo usta otvaraju. Sto se mene tice solidna 8. :)

Bogam i ovaj zadnji DC Story Arc koji se protezao preko Justice League Dark, Susicide Squad i Reign of the Supermen obrisao dupe sa svim DC filmovima, al ono moguće da nisam dovoljno upućen DC čitalac...

Long Halloween obožavam ovo će morati da se pogleda...

Back
Top Bottom