Pa većina ove teme je o tom filmu, odnosno toj verziji filma.
I ja sam između ostalih gledao ali se suzdržavam da napišem veći post u kome bi se opet zamerio mnogima koji iz meni nejasnih razloga baš vole većinu superhero filmova i baaaš su podlegli nerazumnom hype-u za ovu verziju filma. Ukratko po meni: mnogo bolje od prve verzije ali to ne znači da je film dobar. Plus, iako mu skidam kapu za prve filmove i pogotovo Watcmen koji je jedan od najboljih super hero i uopšte filmova ikada, onaj 4:3 aspect ratio je još jedan dokaz da je Zack Snyder odavno postao idiot.

Ajde nemoj se vise blamirati.I mislio da svi mi gledamo filmove preko tableta?
PS. Nolan još uvek tada nije bio idiot pa je film snimao i izbacio u wide formatu za sve scene. Meni je ova scena iz The Dark Knight-a efektija bez punog IMAX aspecta. Postoji razlog zašto se većina filmova već 100 godina snima u wide formatima a ne u 4:3, a sada kada skoro nijedan uređaj za gledanje sadržaja više nije 4:3 Snyder glumi nešto i izbacuje takav film.
Wide format je sirok pojam i ovaj "HD" ratio, uopste nije bioskopski format vec ratio samo za HD standardmislio sam da je 4:3 tu samo zbog televozora, wide format je za bioskope ne znam koliko vec godina...a i milsim da tako bolje izgledaju filmovi pogotovo ako se prikazuje nesto vecih razmera, imo i syder cut bi bolje izgledao wide

Razliciti ljudi imaju razlicita interesovanja?Od svih pozitivnih i negativnih stvari u ovom filmu, vi se uhvatili za format...
Ali zasto za ime boga...![]()
Behind Warner Bros.’ Search for a Black Superman
After enlisting Ta-Nehisi Coates to write the latest feature on the superhero, the studio is searching for its director and star as it kick-starts the next phase of its DC universe.www.hollywoodreporter.com
Glasine su sve jace, stize nam izgleda Superman film u kojem ce scenarista [vec je unajmljen], reziser i glumac biti crnci.