• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Jok, imaju oni okviran plan za narednih 20-30 godina. Naravno, ovo vazi za Marvel Studios i Disney a ne za Sony i Warner Bros koji uglavnom ne znaju gde udaraju.

niko ne pravi planove za 20god, max 5 i to sve pada u vodu ako filmovi pocnu lose da prolaze na blagajnama

Napisah okviran. A naravno da nece javno da puste sta im je okvirno u planu za posle tih max 5 godina.

niko ne pravi planove za 20god, max 5 i to sve pada u vodu ako filmovi pocnu lose da prolaze na blagajnama
Posle zadnjih 10 godina ubiranja milijardi itekako prave planove za sledecih 10-20,5 godina je postalo toliko malo za planiranje isplaniras 6 filma i ode ti 4 vodine a ne citav univerzum koji hoces da povezes.

Mada malo je dizni pojeo govna sa povezivanjem D+ materijalom i filmovima, gube nenormalne pare jer sada npr ne mogu da pomere Black Widow i dace ga kao premier access umesto da su ga pomerili i godinu kada se stabilizuje situacija da ga izdaju u bioskopima samo.
Ali posto su sve povezali morali bi sve filmove da pomere za min 2 godine da bi se sve poklopilo.

Pravljenje planova ne kosta puno.

Iron Man je izasao 2008. Pre 13 godina!
Sa ovakvim uspehom, tesko mi je da zamislim da nemaju neke okvirne planove/ideje za narednih 20 godina u kome pravcu mogu da razvijaju MCU.

U krajnjem slucaju, Dizni je fantazirao o Diznilendu vise od 15 godina pre otvaranj prvog Diznilenda.
Zvanicno planiranje je pocelo 7-8godina pre otvaranja parka...

Sta je 20godina kad je u pitanju megakorporacija koja postoji skoro 100godina?

Skinuo 4K verziju Snyder Cut-a i kao krenuo da gledam , kad ono na pocetku kaze da je zelja Zacka Snydera bila da je film u 4:3 , ja iskreno nisam imao pojma jer nisam nesto preterano pratio celu situaciju. Tako da kad sam video sta je zapravo , odlucio sam da ispostujem Snyderovu zelju.
snydercut222.jpg

I iskreno izgleda ekstra na CRT-u xD . Nazalost ne moze to lepo da se uslika :D

koliko znaci samo drugaciji color grading

Last edited:

By the way can Jason Momoa put a fucking shirt on? I get, I get, I get it, you are hot! Got muscles, your nipples look good even under water. :LOL:

Zero hype.
Bas mi se ne svidja trejler, ton, colors itd.

Jedini "problem" sto ce ovo (skoro sigurno) biti najbolji DCU film.

Ok WB je cancelovo i The Trench, koji su mi najbolji deo Aquaman lore-a.

Ta Trench najava mi je bila totalno random. Verovatno su sada svi studiji zavezali kesu i prave manje filmova. Samo najbitniji ce preziveti.

Ta Trench najava mi je bila totalno random. Verovatno su sada svi studiji zavezali kesu i prave manje filmova. Samo najbitniji ce preziveti.

Da, ali to je trebao biti horror i vrlo verovatno mid/low budget.

Stop Zack Snyder, pliz stop. Ko da mu nije bilo dosta već ovih 4 sata, i ima još materijala. Spremite se za ZSJL Grey Cut.

Neka ga, nek uziva. WB sad ide u drugom pravcu, ovo nam je bila zadnja sansa da vidimo stari snyderverse, koji se eto zavrsio sa skroz OK filmom.

Neka ga, nek uziva. WB sad ide u drugom pravcu, ovo nam je bila zadnja sansa da vidimo stari snyderverse, koji se eto zavrsio sa skroz OK filmom.
Znas kako... urnebesna mi je bila ekipa #releasethesnydercut i tad je WB krenuo u drugom pravcu bio...

Snayderovi filmovi su jedino dobro sto je WB i uradio, ostalo je sve prosek ili ispod proseka (osim prvog WW filma) tako da sam i ja deo te ekipe koja bi volela #restoresnyderverse.

With The Trench, sources say that the upcoming Aquaman sequel was considered enough, but Warners could come back to it down the line if there is thirst for more adventures set in the Atlantean kingdoms. It was also considered a possibility for streaming, but it is more of a standalone story rather than having a strong tying into Aquaman or the rest of the DC universe.

New Gods, which would have been a sprawling tale, was complicated by the fact that its villain, Darkseid, just appeared as a major foil in Zack Snyder's Justice League and there was a desire to have space between the latter and any new appearances.

Except for The Batman, which is set on an alternate Earth known to geeks as Earth-2, DC is plotting its films and shows to share the same universe. Key to setting up its new status quo will be The Flash (Nov. 4, 2022), which will tackle the multiverse and is said to also lend clarity to the future of the Justice League with multiple Batmen, as well as Supergirl, appearing.

Sve u svemu, DC se sprema da jos jednom pocne da povezuje svoje filmove u povezanu celinu, mada novi Batman ce ostati sam u svom svetu.

Back
Top Bottom