• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

meh. milsio sam da ce nastaviti svaki film za sebe, kao batman i joker ali ne, samo krecu od nule ponovo sa dcu.

Ladno odmah posle totalno novog Supermena [could be good!] ce da prave AUTHORITY film! Znaci, to je vest koju apsolutno nisam ocekivao ni u najludjem snu. Superheroji koji su spremni da rizikuju puno toga da bi ostvarili svoje ciljeve, mozda ce ih evoluirati u ranu grupu negativaca za JL junake. :D I onda posle toga Betmen koji ce da cuva krvolocnog Damian-a!

Nije ni losa ideja za duze projekte [koji su direktno povezani sa DCU] na TV ekranima, epic drama pre dolaska WW i detektivski Lanterni.

Inace, ovo je ko zna koji put u nizu da iz Warnera stizu vesti da je novi Flash film bas odlican.
"Gunn calls The Flash, directed by Andy Muschietti, “probably one of the greatest superhero movies ever made.""

A Ezra ga je verovano ugasio, Warner ce izdati ovaj film [koji ce sluziti kao odskocna daska za novi univerzum] i onda ce ga pustiti niz vodu. Ako se oporavi i licno i u ocima javnosti, kontam mozda ce vratiti Flash-a za 10tak godina u nekom Justice League-tier eventu [moze biti Ezra, a mozda i neko drugi].

Tell me Do you bleed?
I'm putting together a team.
We are Barry.

Jedno je sigurno - Znaju da naprave fantasticne trejlere.
Za filmove nisam bas toliko siguran.

Vratio se zbog Faore.

edit - poneki novi shot u Superbowl TV reklami

Last edited:
Pogledaću ovog Flash, jer me zaista kopka da li će biti katastrofa film, previše je tu kuvara bilo u igri, i naravno da neće sve funkcionisati. Ali ujedno i umara što dosta koriste 3d, skoro svaka akciona scena nije urađena sa pravim glumcima i iz aviona se vidi osrednji CGI. Ali ako uspeju da se izvuku iz kanal i pokrenu nešto koherentnije sa novim univerzumom, dobro za njih.

Jok, samo drugi DC lik:

Kara Zor-El (Supergirl) also known by her adoptive names of Linda Lee Danvers, Kara Kent, Linda Lang, and Kara Danvers, is a superheroine
appearing in American comic books published by DC Comics. Kara is the biological cousin of Kal-El, who went on to adopt the name
of Clark Kent and the superhero identity Superman. Her father, Zor-El, is the brother of Superman’s father, Jor-El.

Imam utisak da ti vise smeta sto je latino, nego sto nije prelepa plavusa.

aprk8p.png

Kiton me odusevio :)
A iskreno mislim da ce im ovo biti najbolji dc film do sada koji su uradili jedino mi taj glumac nije za flesha...Izgleda i ponasase kao caplja na extaziju ali videcemo,bolji mi je onaj iz jusice league.

Back
Top Bottom