• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Days Gone

IMO, oni su najbolje pozicionirani da ozive dobro narativno potkovani Tactical Espionage Action zanr koji je ostao prazan posle nestanka Metal Gear Solid franhize. Takva forma igara se dokazala veoma uspesnom, i mogla bi biti popularnija i laksa za izgradnju od random post-apocalyptic zombie igre.

Imaju Syphon Filter IP koji prosto moli za totalnim reboot-om, ili nek smisle nesto novo kao sto Hulst hintuje.

Nema vise Kojiminih MGS igara, nema vise Splinter Cell-a.... Neko mora kad tad popuniti tu rupu.

To bi bilo epic obozavao sam Syphon Filter na PSXu.

Ja sam igrao samo kec i mnogo me nerviralo kako trči, al ok da nisam imao Goldeneye verovatno bi mi bilo zakon.

Mene ova igra bas odusevljava. Uvek sam znao da su najbolje Sony igre i Days Gone to potvrdjuje. Nije mi samo jasno zasto je igra dobila prosecne ocene kada je 5 puta bolja od AC Valhalle na primer.

Malo pre sam sazano da je Sony skoro sve svoje ekskluzive preveo na srpski (hrvatski), tj postoji titl na naski. Mnogo sam se obradovao. Cinjenica da cu TLOU2, te GOT na PS5 konzoli igrati u 60 fps-a sa prevodom na srpski je moje nestrpljenje za konzolom dovelo na max :D Days Gone kida ( srpski titl :D) znaci likovi, znaci prica... Eklatantan primer na sta je covek sve spreman da uradi zbog ljubavi prema zeni. Koliko se zrtvuje da bi pomogao naboljem prijatelju. Deacon favorit main characher u video igrama. 👌

Hrvatski prevod imaju jos Detroit Become Human, novi God of War i ovonedeljni Ratchet & Clank.

Niko osim PlayStation-a ne lokalizuje za Balkan.

Na koji su još jezik na Balkanu lokalizovali igre?

Samo hrvatski. Najzalije mi je za RDR2. RDR2 sam povrsno razumeo jer nisam najbolji sa engleskim jezikom. A igra ima izuzetnu pricu i likove. Igrace se to opet, vidim ja.

Ima i Beyond Two Souls.
Imam osecaj da placaju frilensere da odrade prevod, sad je to povoljno.

Pa eventualno mogu da budu samo slovenački, hrvatski, bugarski i grčki. Posto jedino njihove drzave postoje na PSN-u.

To sa prevodima je za nas zakasnilo jedno 20 godina,trebao mi je prevod za Silen Hill 1 npr,sada zvuci bolje nego sto jeste.GoW je barem meni bio neigriv na Hrvackom,najvise zbog nezgrapnih prevoda menija.

Kada se setim ranih PS1 dana kontroler u rukama a pored mene engleski recnik. Posto nisam ucio engleski u skoli igrama mogu da zahvalim sto sada mogu da gledam filmove i serije bez prevoda.

hahaha, devojka je u pravu, ali ja i dalje iz meni nekog nepoznatog razloga igram igru 😄

Back
Top Bottom