• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

Capra Demon je lutrija u smislu toga da li će kerovi da te stun lockuju čim prođeš maglu. Ako dođeš do stepenica, onda je borba formalnost. Čak i volim tog bossa.
Bed of Chaos je daleko najgori zbog ograničenih mogućnosti kretanja lika, da je u Elden Ringu npr. bio bi ok boss.
Ne znam da li mi je za ikoga trebalo više od 2-3 puta, ali to je posle Bloodborne iskustva gde su bossovi dosta teži. Artorias i Ornstein i Smough (ovek prvo ubijem debelog) su bili problematični, uglavnom zato što se tvrdoglavim i igram sa underlevelovanim likovima pa me ubiju u dva udarca.

ovo je mator dzojped, te sam siguran da mu fali dosta stvari u odnosu na novije.

Koliko filozofiraš sa tim gamepadovima, ja nemam reči. Ako ima standardan raspored tastera, funkcioniše kao i svaki drugi, neće dual sense sam igrati za tebe.

Last edited:
@Revan Bio je jedan clan na forumu nekada davno, Jack nesto se zvao, i on je voleo jednu te istu foru da vrti 1000 puta, njegova je bar bila smesna iz nekog cudnog razloga, a ova vasa nije bila smesna ni prvi put.

Koliko filozofiraš sa tim gamepadovima, ja nemam reči. Ako ima standardan raspored tastera, funkcioniše kao i svaki drugi, neće dual sense sam igrati za tebe.
A da pitas prvo sta je problem pre nego sto krenes u tako neke pausalne zakljucke?
Nekad kad drzim stick gore i u stranu, lik prestane da trci vec pocne da hoda, pecurke su mi spore i neprecizne, verovatno zato sto se dzojped nikad nije cistio iznutra, a za ovih 10 godina, sigurno je trebalo, uglavnom dzojped mi nije funkcionalan, a ni brz, ni responsivan kao novi, to sam siguran, a potvrdicu uskoro kad uzmem novi. Jel ti sad jasnije?

@Revan Bio je jedan clan na forumu nekada davno, Jack nesto se zvao, i on je voleo jednu te istu foru da vrti 1000 puta, njegova je bar bila smesna iz nekog cudnog razloga, a ova vasa nije bila smesna ni prvi put.

A da pitas prvo sta je problem pre nego sto krenes u tako neke pausalne zakljucke?
Nekad kad drzim stick gore i u stranu, lik prestane da trci vec pocne da hoda, pecurke su mi spore i neprecizne, verovatno zato sto se dzojped nikad nije cistio iznutra, a za ovih 10 godina, sigurno je trebalo, uglavnom dzojped mi nije funkcionalan, a ni brz, ni responsivan kao novi, to sam siguran, a potvrdicu uskoro kad uzmem novi. Jel ti sad jasnije?
Jeste brate ako je 10+ godina star nema tu price.
Jos ako je neko Logitech pre Hrista normalno da ne uzivas igrajuci se na njemu,sada kada uzmes nov bice to puno bolje i zabavnije.

Samo sam napisao da ces progledati sa DualSense 1A. Ti matori third party jojpadi™ su uzas.

Nema nista lepse nego prvi walkthrough Dark Souls keca, koji mi je i omiljeni.

Uzivajte, to se vise ne vraca...taj prvi blind walkthrough.

Ornstein and Smough su mi se usrali u zivot pre toliko godina...ali tad sam bio Dark souls djeva..pre deceniju skoro.

E ako nesto mrzim, to je gejmersko kurchenje.

Jao bre, pa nisam se kurčio i prozivao tebe, zapravo sam se mnogo plašio tih bosova zbog svega pročitanog i odgledanog i onda sam ostao zapanjen kada sam ih ubio iz prve.

Mnogo puta sam editovao poslednji post jer sam se naknadno setio da nisam baš sve bosove od Capra Demona ubio iz prve i opet napisao da sam imao Black Knight Halberd i da je to jedan od najvećih razloga što sam lako ubijao bosove. Nisam većinu vremena namerno harvestovao duše ali sam baš mnogo vremena proveo u Unded Parish dok sam naučio kako se igra igra i vraćao se na vatru u onoj kuli čim bih imao duše za level up, jedino tada ulagao u strength i dexterity a kad sam dobio Halberd od Black Knighta u Gardenu 2-3 sata sam farmovao duše od plaćenika one mačke (svaki daje po 1000 ili 2000 duša) i brzo ispunio full requirements za Halberd.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Desio mi se bag kod boss-a u painted world of ariamis, onaj zmaj na mostu, prvih par puta se pojavio normalno, ali sad je odjednom prestao da se pojavljuje, tako da ne mogu da progresujem, znam da treba da se ubije i onda onaj drugi na mostu sto spava da se udari iz trka i onda ce on ustati, provuces se dole i onda tim putem nastavis do kraja nivoa, medjutim dzaba sve kad prvi nece da se pojavi, probao sam samo drugog da predjem na nacin na koji sam opisao, ali ne moze, verovatno su oboje tu sklupcani u gomili i mozda zato ovaj ne moze da ustane, divno!
Posto ovo je gamebreaking ako ne nadjem resenje, posto jedino tu moze da se nastavi put... hmm mozda bonfire nudi wrap, pa da bar napustim lokaciju ako ne nadjem resenje...

Nisam siguran da je to uopšte predviđen način da se dođe do bossa, ali nije ništa gamebreaking. To iza su samo noge, i treba ih udariti iz skoka nakon trka, ne iz trka. Put do bossa je ispod mosta, dolazi se iz donjeg dela kule koja je ispred.

Ubio si tog zmaja, ostale su samo noge, to je normalno :) ali to nije normalan put ka kraju Painted Worlda, to je tajna prečica, kao što ti je @s_hyperion rekao, pravi put je odozdo gde je onaj spomenik majke sa detetom koji čuvaju gomila deformisanih ratnika sa štitovima.

Ako se dobro sećam treba da nađeš način da okreneš spomenik ka mostu. Probaj da to uradiš i uživaj još u po meni možda i najboljem delu igre, nemoj ići prečicom ispod nogu zmaja.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pa nisam ubio tog prvog zmaja, znam kako sve to treba da izgleda, gledao sam na yt klipu, ali meni se zabagovalo, kao sto rekoh, prvi zmaj se vise uopste ne pojavljuje, a te noge sto su ostale, ne pomaze kako god da ih udarim, ali nije bitno, mislio sam da je tuda jedini put, a zapravo sam zaboravio da okrenem onaj tocak i otvorim put ka Priscilli, nju nisam dirao posto je bila miroljubiva, samo sam plunge-ovao i to je to, izasao iz tog sveta.
Svidja mi se ta zona, mala, lepo upakovano, sneg, mogu reci da mi je to omiljena zona u igri do sad.
Sad treba lordvessel da stavim na fireling altar, da bi to uradio trebam da pricam sa Kingseeker Frampt or Darkstalker Kaathe, problem je sto ovaj prvi lik samo je poceo da spava, ne reaguje uopste, ovaj drugi ne znam gde je, idem sad da cistim donji deo sveta, mislim da su previse zakomplikovali sa ovakvim nekim stvarima, gde trebas da se vracas na mesta gde si bio i da nekako znas sa kim trebas ponovo da pricas, da po potrebi ne citam upustva, ne bih imao predstavu sta treba da se radi...
Desilo mi se da sam ponovo ne znam kako slucajno udario trgovca i da nisam izguglao da trebam da idem u crkvu da ispovedim grehe, ne bih imao predstavu...

edit

videh da trebam da ga udarim da bi ga probudio... nesto od cega sam imao strah iz pomenutih razloga...

Last edited:
Razbih Sifa iz prve, laganica, prakticno me nije ni okrznuo, i predjoh Seath the Scaleless, isto lagan boss.
Jos Nito, Bed of Chaos i Four Kings i to je to... mada znam da ima jos neki lav guardian, crni zmaj Kalamet tako nesto i glavni boss...
Basically jos taj donji deo mi je ostao.

Meni je taj zmaj bio najteži. Po ovome što si napisao, izgleda da nisi prešao DLC. Od bossova još imaš Artoriasa i Manusa. A ubjedljivo najteži boss u Soulsborne igrama mi je Midir iz Dark Souls 3. Još uvijek me dovodi do očaja. Koliko healtha ima, majko mila.

Meni je taj zmaj bio najteži. Po ovome što si napisao, izgleda da nisi prešao DLC. Od bossova još imaš Artoriasa i Manusa. A ubjedljivo najteži boss u Soulsborne igrama mi je Midir iz Dark Souls 3. Još uvijek me dovodi do očaja. Koliko healtha ima, majko mila.
Da, trebam i te boss-ove da predjem, igram Remaster verziju, ne znaju dal su u nju ukljuceni DLC-ovi, pretpostavljam da jesu i ne znam u kojoj zoni su ti boss-ovi, ali jos uvek nisam naleteo na njih...
Mada doduse sto se tice gornje zone, Valley of Drakes nisam presao jedino i mozda sam propustio jedan deo kod Gardena nisam siguran, ovo je nocna mora da se nadje nesto kad imas da ides na 1000 mesta i gomila precica, da mi nije yt-uba, davno bih batalio... i iskreno se nadam da dvojka i trojka nisu ovakve maze zavrzlame...

Back
Top Bottom