• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Posteno. Nema vise zaletanja sa datumima.

CD PROJEKT POINTS TO “LESSONS LEARNED DURING THE PAST YEAR” WHEN ASKED ABOUT RELEASE TIMING

Nearly a quarter of CD Projekt’s development staff (160 people) are now working on Cyberpunk 2077’s first expansion, the company claimed on Wednesday.

cd-projekt-staff-1280x717.jpg

6yalapcqxwk71.png

Last edited:
Izasao je najzad epski opis Cyberpunk 2077 od strane Tim Rogers-a koji sam cekao mesecima.

Sat vremena uvod, sat vremena zakljucak, i 6 dugackih segmenata izmedju. Sve u svemu, laganih 10h materijala. :D Kao i uvek, isao je u neverovatne detalje sa research-om celog cyberpunk zanra, jedva cekam da se bacim na ovaj monstruosity.

Evo uvoda, a u opisu snimka je playlista sa ostalim chapterima:

Kad pogledam ovo, krece cekanje na Joseph Anderson-ov detaljni opis Witcher 3 koji nikako da izadje. :)

Izasao je najzad epski opis Cyberpunk 2077 od strane Tim Rogers-a koji sam cekao mesecima.

Sat vremena uvod, sat vremena zakljucak, i 6 dugackih segmenata izmedju. Sve u svemu, laganih 10h materijala. :D Kao i uvek, isao je u neverovatne detalje sa research-om celog cyberpunk zanra, jedva cekam da se bacim na ovaj monstruosity.

Evo uvoda, a u opisu snimka je playlista sa ostalim chapterima:

Kad pogledam ovo, krece cekanje na Joseph Anderson-ov detaljni opis Witcher 3 koji nikako da izadje. :)
Ja pogledao 6 za sad, nije loše. Nisam nikad ranije eslusao ovog lika, zanimljiv mi je način kako radi :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

“We’re proud of many aspects of the game, but as we know, not everything went our way. Nevertheless, the brand awareness of Cyberpunk that we’ve managed to build is huge, and the game universe, its characters and details have fans all over the world.

“We believe that in the long run Cyberpunk 2077 will be perceived as a very good game, and like our other titles, it will sell for years – especially as the hardware gets more powerful over time and we improve the game.

“We’re working on updates all the time, and we’re also working on a version for the latest generation of consoles. Of course, the original release taught us a lot. It gave us a kick and motivated us to make changes that will make us better in the future.”

Cyberpunk-2077-content-roadmap-october-2021.jpg

“We have been saying for years that we plan to remain independent and do not plan to become part of a larger entity,” Kiciński stated. “We are also not looking for a strategic investor.”

Mislim da sam vec rekao, a i ovde se lepo vidi, godinu dana posle izlaska ceo dev tim i dalje radi na igri i ta tri veca patcha je sve sto su uspeli da izbace. Rekao bih da ili im je ceo razvojni pipeline u rasulu, ili su im programeri jako neefikasni, ali nijedno mi ne zvuci logicno, tako da ko zna sta je u pitanju, mozda vecina radi na nekog ekspanziji da povrate interes, mozda nova verzija engine-a zbog onog hacka, sta god da je jako slabo napreduju.

mislim da grešiš, tj nisi igrao igru, pa ne možeš ni da proceniš, ali realno, igri je trebalo svakako bar još godinu dana generalnog peglanja. sve je ovo ok, bolje da nextgen verzija zagrmi, nego da bude just ok.

Igra je trenutno na popustu, dobila je dosta pozitivnih ocena na Steamu. IMO mislim i da zasluzuje pozitivne ocene, igra nije perfect ali je veoma dobar open world Deus Ex klon. Kome se svidja ta postavka, moze naci dosta zabave.

Back
Top Bottom