• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Gori su ovi što su pali na cijelu "dobri, pošteni Poljak" priču pa godinu dana nakon izlaska polupanog đubreta kupuju Collector's Edition izdanja. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Meni se CP2077 dopao, kupio sam ga odmah po izlasku po okej ceni na Epic store i odigrao. Uložio sam nekih 50-60h, ne sećam se tačno. Nisam pratio nikakve najave, nisam gledao review-e. I bio mi je odličan. Jedino mi se nisu dopali krajevi, iako sam dobio "najbolji" kraj.

Tako da sam CE poručio na osnovu tog iskustva. Ako je dodatno unaprede, još bolje. Ne kupujem ja ništa na osnovu obećanja, osim možda kripto. 🤣

I meni se dopao ja sam bas uzivao svih 90h, imao sam par bagova uglavnom sa fizikom NPCeva. Rado bi odigrao jos jedan playthrou dok ne izadje expanzija ali u medjuvremenu sam pazario novi monitor tako da nista od toga dok ne uzmem novi GPU.

A CE nisam uzeo na launchu posto je bio 250$, malo too much jbga :D

CP2077 CE sam uzeo krajem avgusta u GC-u takođe za 10k din. IMO, odlična ponuda, ako nizbočega drugog vredi uzeti zbog odlične figure i art book-a, a tu je naravno i sama igra, steelbook i gomila drugih stvari (bedževi, nalepnice, privezak i dr.).

Nisam pratio nikakve najave, nisam gledao review-e.
To si jedino mogao da nisi uopšte gejmer nego si na slepo video igru i uzeo je. Ovde većina ljudi makar elementarno prati vesti iz gejminga a nekolicina kao da su zaposleni u Soniju ili Majkrosoftu. Tako da nije se niko razočarao zbog toga nego jer se raspadala na konzolama.

To si jedino mogao da nisi uopšte gejmer nego si na slepo video igru i uzeo je. Ovde većina ljudi makar elementarno prati vesti iz gejminga a nekolicina kao da su zaposleni u Soniju ili Majkrosoftu. Tako da nije se niko razočarao zbog toga nego jer se raspadala na konzolama.
Neka bude da nisam gejmer, ali sam svakako uživao u igri. :) Kao što rekoh, igrao sam je na PC.

Gledao sam tada videe koji demonstriraju bagove na PS4 OG, ali nisam ni planirao da je igram na toj konzoli, niti na PS4 Pro. Igraću je na PS5, kada se budem uželeo.

Dobro ja sam skipovo sve vezano za RDR2 jedno godinu dana dok nije izasla PC verzija. Izbegao sam sve clanke a YT algoritam mi nije nista izbacivao vezano za igru posto nisam nista ni kucao. Nije bilo lako priznajem :)

Ja bi jedino dodao vise RPG elemenata igri, ovako godinu kasnije kad su se slegli utisci mogu za igru da kazem da je nekakav ''moderni'' open world Deus Ex. Sa akcentom na moderno.

Naravno old gen verzija na konzolama je Gulag cist.
Ja bih dodao veci/duzi main story i nista vise.

Neka bude da nisam gejmer
Igra je prosto bila previše medijski pokrivena o tome se radi više i od RDR2 recimo gde ja takodje sam malo šta znao dok je nisam upalio godinu dana kasnije od izlaska.

Svakako su razlozi nezadovoljstva bili tehničke prirode a ne neispunjena očekivanja (mada bilo je i toga).

Ostatak tvog utiska super koristan tnx for sharing etc.

Ja bi jedino dodao vise RPG elemenata igri, ovako godinu kasnije kad su se slegli utisci mogu za igru da kazem da je nekakav ''moderni'' open world Deus Ex. Sa akcentom na moderno.
tek bi onda bilo problema sa bagovima, plus bi dobio još veći rage od gta chadova što igra nije gta u budućnosti...

nvidia-dlss-november-2021-cyberpunk-2077-dlss-2-3-update.jpg

Odlicno zvuci mada i original grmi

Inace Never Fade Away jedna od jacih misija u igri. Haha

Back
Top Bottom