Poceo sam da igram ovaj remaster trilogije, originale sam sve presao u svoje vreme, tako da imam dosta utisaka...
Ukratko cela trilogija je jako lose uredjena, obican cash grab i ne donosi, pa cak ni bolje tehnikalije...
Kec je najgori u celoj prici, i dalje koristi samo jedno jezgro procesora, tako da fps pada sa 110 na tipa 40 i bas odvratno se vuce... vsync opcija katastrofa resena u samoj igri, po cemu su bili poznati i originali...
Dakle mogu opusteno da kazem da je kec na mojoj konfi, neigriv, a imam 4080, 32gb rama i i5 12400F.
Dvojka koju i trenutno igram je mnogo bolja prica (samo u smislu performansi).
Ona se mnogo vise oslanja na graficku, tako da mi pici u 144 fps-a, 2560x1080, sve na max i RT ukljucen, a DLSS iskljucen, nema potrebe da ga palim.
Dakle sto se tice performansi, savrseno klizi, ali sto se tice grafike, pa evo ovaj klip najbolje opisuje, da je Crysis 2 original, imao bolju grafiku od ovog remastera... sto je bas nail in the coffin.
Sledece na redu je trojka, mada ne ocekujem da je drugacija od dvojke...
Uglavnom ukratko, kec zaobidjite u sirokom krugu, sem ako nemate i9, onda mozete da pokusate, mada meni licno dvojka i trojka su mnogo bolji i fokusiraniji, linearniji delovi... kec je suvise otvoren, a to ne lezi ovoj igri nikako.