• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Crysis Remastered Trilogy

Drago mi je da su C2 i C3 remasteri odrađeni mnogo bolje nego C1 koji nemam želju ni da probam.
Zato će C2 i C3 sigurno da se obnove.

Odlicna vest, mada onaj nvidia leak je odavno pokvario iznenadjenje. :D

Ako uzmemo u obzir da je od starog Cryteka ostala samo kafe kuvarica i portir imam 0 ocekivanja od ovog projekta.
Cimali su ortaka da radi za njih par puta, a radnici u tom momentu nisu dobili plate mesecima :D
Lik bio u fazonu hvala, ne treba :D

Cimali su ortaka da radi za njih par puta, a radnici u tom momentu nisu dobili plate mesecima :D
Lik bio u fazonu hvala, ne treba :D
Ma pakao sta su napravili od te kompanije :ROFLMAO:

Secam se tog outtage-a sa platama jedno vreme oko 30% ljudi nije htelo da im dodje na posao uopste.

Da, izasao je patch koji bas svi hvale. Izgleda da igra vise nije singlethreaded :D

Poceo sam da igram ovaj remaster trilogije, originale sam sve presao u svoje vreme, tako da imam dosta utisaka...

Ukratko cela trilogija je jako lose uredjena, obican cash grab i ne donosi, pa cak ni bolje tehnikalije...

Kec je najgori u celoj prici, i dalje koristi samo jedno jezgro procesora, tako da fps pada sa 110 na tipa 40 i bas odvratno se vuce... vsync opcija katastrofa resena u samoj igri, po cemu su bili poznati i originali...
Dakle mogu opusteno da kazem da je kec na mojoj konfi, neigriv, a imam 4080, 32gb rama i i5 12400F.

Dvojka koju i trenutno igram je mnogo bolja prica (samo u smislu performansi).
Ona se mnogo vise oslanja na graficku, tako da mi pici u 144 fps-a, 2560x1080, sve na max i RT ukljucen, a DLSS iskljucen, nema potrebe da ga palim.
Dakle sto se tice performansi, savrseno klizi, ali sto se tice grafike, pa evo ovaj klip najbolje opisuje, da je Crysis 2 original, imao bolju grafiku od ovog remastera... sto je bas nail in the coffin.

Sledece na redu je trojka, mada ne ocekujem da je drugacija od dvojke...
Uglavnom ukratko, kec zaobidjite u sirokom krugu, sem ako nemate i9, onda mozete da pokusate, mada meni licno dvojka i trojka su mnogo bolji i fokusiraniji, linearniji delovi... kec je suvise otvoren, a to ne lezi ovoj igri nikako.

Back
Top Bottom