• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Crysis Remastered Trilogy

Max u Crysis1 je bio previse zahtevan, a igra je izgledala odlicno i na medium. I na medijum je izgledala lepse od svih drugih PC igara kada se pojavila u prodaji.

Bila je opomena u SK da nema trenutno kompjutera koji može da ga tera. Mislim da sam ga video u akciji godinu dana kasnije valjda, skok iz aviona zakon.

8800 ultra sli nisu mogla da teraju igru na very high.

Ja sam prvi deo jednom prešao, ali sam prvih 5-6 nivoa bar još 4-5 puta odigrao. Baš mi je bila zabavna ta prva polovina i čišćenje kampova, posle kad dođu vanzemaljci i ne baš :)

Warhead sećam se uzeo pirata na putu do škole, na omotu napisano CRAYSIS. Posle par časova slagao da me boli stomak i otišao kući da igram, ali disk bio loše narezan pa nisam mogao instalirati 😂 Ali bar sam dobio novi disk sutradan. Slabo se nešto sećam igre, sem onih delova po snegu.

Dvojka je bila solidna, ali nedostajala mi je džungla iz keca.

Trojku sam igrao par sati na x360 i nikad završio. Probao pre koju godinu na PC-u, al performanse bile baš raspad pa mi se nije dalo igrati. Eh, ta srećnija vremena kad sam igrao prve tri igre na 4850 i nisam mario za fps :)

Bila je opomena u SK da nema trenutno kompjutera koji može da ga tera. Mislim da sam ga video u akciji godinu dana kasnije valjda, skok iz aviona zakon.
Ja sam ga na premijeri 8600 GT i igra je letela na medium i razbijala svu konkurenciju sto se tech-a tice. A ko je vijao max visuals, nije dobro prosao jer je Crytek ciljao na future hardware.

U SK su konkretno rekli da konfiguracija koja tera na max ne postoji, inače je radilo na mnogim. Ja sam sa 4870x2 mogao da igram sa pristojnim framerateom u FullHD.

Čak bi to iskopao ali nisam nikada imao snage da sakupim sve brojeve sk iz podruma i sa tavana i da poredjam, pa po sećanju pričam, više sam hteo reći poznat mi je bio hajp oko zahtevnosti kao i u slučaju Unreal iz 98e

Imaju opis na sajtu: SK Test Play 12/2007 - Crysis

Crysis kec i Warhead ekspanzija su vrhunske igre, stvarno sam uživao igrajući ih od početka do kraja. Dvojka mi je bila razočarenje, akcija je ok ali su uprostili gameplay a što je još gore oduzeli su slobodu i kreativnost u borbama koja je postojala. Crysis 3 nisam imao želju da probam posle dvojke a video sam po opisima da je još gora.

Ja sam baš hteo trojku ali ono na PS3 se raspadalo odustao sam teška srca

Da da ovo : HARDVERSKA CENA JE REALNA ALI PREVELIKA ZA NAJVEĆI PROCENAT IGRAČA

Baš me podsetilo koliko MK ume da napiše savršen, zanimljiv i veoma duhovit review.

Sjajno.

Crytek enrages reviewers by telling them what and not to mention in their reviews.

It’s not very often that we see a review guide for a game, simply because they are not very interesting. However, Crytek’s guidelines for Crysis Remastered Trilogy are actually one of a kind, claims Joker Productions. The YouTuber revealed the embargoed information in the latest video, which is actually a result of Crytek’s decision to favor certain outlets with an early embargo on the remastered Crysis franchise.

Crysis-Remastered-Review-Guide-1536x864.jpg

Super su utegnuli PC verzije remastera. Definitivno cu obrnuti sve tri igre opet kad uzmem 4K120 ekran i novi GPU.

Sjajno.

Crytek enrages reviewers by telling them what and not to mention in their reviews.

It’s not very often that we see a review guide for a game, simply because they are not very interesting. However, Crytek’s guidelines for Crysis Remastered Trilogy are actually one of a kind, claims Joker Productions. The YouTuber revealed the embargoed information in the latest video, which is actually a result of Crytek’s decision to favor certain outlets with an early embargo on the remastered Crysis franchise.

Crysis-Remastered-Review-Guide-1536x864.jpg

Jezivo sta rade, mada je i nepromisljen potez, ako ti je to vec posao, cutis i radis, ovako ce sad da nahebe.

Nece da najebe, nego ce ga Crytek samo staviti na crnu listu. Pa mu za njihove naredne igre nece slati kodove i dzempere.

Nisi upravu, razmisli malo, lik je prekrsio embargo, mislis da ce ostali da mu veruju da to nece uraditi i sa njihovim igrama?

"Najebati" u svakom slucaju nije odgovarajuci izraz. ;)

Back
Top Bottom