• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Crysis Remastered Trilogy

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
5,533
h9rjqt.png

The Crysis Remastered Trilogy features the single-player remasters of Crysis, Crysis 2, and Crysis 3,
optimized in partnership with Saber Interactive for today's consoles and PC hardware. The three-game
bundle will be available on PlayStation, Xbox, Nintendo Switch and for PC, with the game playing even
smoother on next gen PS5 and Xbox Series X/S. Crysis Remastered is available for these platforms now,
and the remasters of Crysis 2 and Crysis 3 will also be made available separately.

Last edited by a moderator:
Crysis 2 cu rado ponovo odigrati, super igra sa maximalno dobrim OST-om.

Al sacekacu novi GPU prvo... Svakako, Crysis igre se igraju posle svakog PC upgrade-a. :D

A dobro bi legao i jedan non cross gen Crysis 4, za 2-3 godine. (y)

Za razliku od Crysis 1, ovde su se mnogo vise potrudili. Evo ga i specs:

• HDR (In a Day Zero Patch)
  • TAA (Temporal Anti-Aliasing)
  • Improved Post Processing POM (Parallax Occlusion Mapping improvements)
  • Improved Vegetation Shading
  • SSS (Screen Space Shadows)
  • SSDO (Screen Space Directional Occlusion)
  • SSGI (Screen Space Global Illumination)
  • SVOGI (Voxel-based Global Illumination)
  • SSR (Screen Space Reflections - Improved from Crysis 1 Remastered)
  • Improved Shadow Technology
  • Shadows On Glass
  • Shadows On Particles
  • Shadows on Water (PC Only)
  • 60 FPS Weapon Animation (Next Gen And PC Only)
  • 60 FPS Water Ripples Animation (Next Gen And PC Only)
  • 60 FPS and up to 4K Support for Next Gen Consoles
  • Around 150 Unique CPU & GPU Performance Improvements
  • Software RayTracing (PC Only)
  • Hardware RayTracing (PC Only)
  • NVIDIA DLSS (PC Only)
  • Improved Lighting
  • Improved Cubemap Reflections & Image Based Lighting
  • Improved Selected Materials and Textures (500 out of 2000)
  • Improved Selected Assets (38 of the most instanced props)
  • Improved Selected Vehicles (31 vehicles)
  • Improved Selected Weapons (18 Weapons, 3 Explosives, 9 Weapon Attachments)
  • Improved Selected Characters (12 Characters with 20 variations and 13 attachments)
Minimum
Windows 10 64-Bit
Intel(R) Core(TM) i5-3450 / AMD Ryzen 3 CPU
8 GB RAM
20 GB Storage
NVIDIA GeForce GTX 1050 TI /AMD Radeon 470 GPU
Recommended
Windows 10 64-Bit latest update
Intel(R) Core(TM) i5-7600k or higher / AMD Ryzen 5 or higher CPU
12 GB RAM
20 GB Storage
NVIDIA GeForce GTX 1660 TI / AMD Radeon Vega 56 GPU

Crysis 1 je bas imao podrsku javnosti oko price i likova igre, maltene najveci penal keca je bio fokus na linearnost u zadnjoj trecini kampanje [mada tu su uspeli da igracima dobace holivudski blockbuster feeling povlacenja sa ostrva]. Warhead ekspanzija je najbolji deo keca.

Crysis 2 ima super kampanju, ali fanovi nisu bas dobro prihvatili nestanak Nomad-a [koji je poginuo u stripu] i random smrt Prophet-a. Igra je linearnija, ali je veoma dobro sklopljena, to mi je jedan od omiljenih FPS-ova iz te ere. OST sabija, deonice iz sredine kampanje na Times Square-u i nocnoj bitci su bas top top tier.

Trojka je prosirila nivoe, poboljsala AI protivnika, i ponudila bas high-end visuals [i dan danas igra izgleda odlicno], ali prica mi nekako nije legla. I dalje je dobra igra.

niti je prica nesto razvijena i interesantna, niti su likovi interesantni niti je to preterano dobro rezirano. prica u crysis igrama je na nekom 3, 4 mestu. rekao bi da je prica bolja u nekim cod igrama lagodno.

Tu je prica na ok nivou, sluzi svrsi i ne iritira, dovoljno dobra da nije besmisleni filer i sta vise traziti od ovakvog tipa igre.

C1 je imao finu dozu misterije u prvoj polovini. Minimalna prica, ali veoma dobro iskoriscena za pravljenje dobrih situacija na terenu [urusenje planine na horizontu dok igrac sa tenkovima juri ka njoj]. U toj igri su uspeli da urade dobar balans. Kasnije se igrac sretne sa par NPC-ova i prica ide bas onako kako igrac zamislja da ce ici.

C2 gura misticni nanosuit u prvi plan, kao da je to alien supertech sa kojim i svest nosioca moze da se sacuva posle smrti, bla bla. Ali sam gameplay, okruzenja i atmosfera unistenog grada su mi uvek bili bas super. Prica je iritirala ali je ostatak igre dobar.

Trebao bih da obnovim gradivo. Mislim da sam keca dva puta presao, drugi put nakon sto sam presao Crysis Warhead koji mi je ostao u najboljem secanju. Ako se dobro secam, trojku nisam mogao da pokrenem kad je izasla pa je nikada nisam ni presao.

Bas mi pre par dana prolazilo kroz glavu kako nisam doziveo Crysis na pravi nacin kad je izasla i da bih bio raznovrsniji da sam je igrao par godina kasnije. Verovatno je bilo povezano i sa glavnim likom, Psycho je faca i iscimas se zbog ''njega''. Kod dvojke se samo secam tih par nivoa u Njujorku i poslednjeg nivoa. Jedino gde sam se zajebao sto sam otvarao spojlere po automatizmu na nekom mestu i sto sam tako sebi otkrio kraj.

Steta sto mi prosle godine nije palo na pamet da se ''vratim'' u 2007 i u kratkom periodu predjem remasterovani COD: Modern Warfare, Bioshock i Crysis.😄

izbegao si frustraciju igranja crysis-a kad je izasao, zezanjem sa podesavanjima da radi prihvatljivo a izgleda lepo, ultra podeavanja nisu ni radila na xp-u pa su za to postojali modovi...moj 4870 godinu dana kasnije nije mogao da tera igru kako treba, kartica koja je sve ostale igre mogla da tera na max lagodno.

Back
Top Bottom