Ovaj Crimson je valjda uzivancija samo gledati na slikama...kazu da su kontrole nesto najgore na svetu
Sve je stvar navike, kad sam počeo igrati Valhallu bilo mi je retardirano što su main hitovi na R1/R2, navikao na kocku jbg. Tu mi je trebalo sat-dva da se uhodam, poslije išlo glatko.
U Crimsonu mi je trebalo punih 20min, iako ponekad mahinalno skočim (kocka) kad treba da ošinem u vugla... Ali reći da je nešto najgore na svijetu - niđe veze.
Samo progresivno, napucavati "easy skills" i učiti, kasnije nema problema.
Iako izbjegavam retardirane (u većini slučajeva jesu) komentare, iskočilo mi par klipova o kontrolama i poređenju tekstura sa RDR2, nema veze s mozgom, igra je top za ova 4 sata što je peglam, za očekivati je malo čudnih situacija u ovoliko otvorenom svijetu, gdje možeš bukvalno sve, ali većih bagova nema, ove sitnice za koje se kače ju-tju-tok-eri ne utiču na gameplay i uživanje u igri.
Najsmješniji mi je bio lik koji je vadio situacije iz igre i komentarisao:"ako hoću ovo - igraću Skyrim, ako hoću ono - igraću Oblivion, ako hoću tamo nešto - igraću RDR2, ovo ima Witcher"... Da druže, ali igrati igru u kojoj imaš sve to + još mnogo toga je malo više za pohvalu nego za kritiku igre.
Od mene prvo preporuka da se manete ispraznih "reviewera", pa onda i preporuka da probate igru, samo za ova 4 sata igranja ne žalim 70Eur, pametnom dosta.