• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Crimson Desert

Kako bih voleo da krenu sa zakonom protiv iraterije kao u Nemačkoj.

Krejzi bi prešao u full food "influencera" onda pa bi pravio kutije u boji i tako kategorizovao istu

A sta rade u Nemackoj, banu u stan?

Suvise smo mi banana drzava za takve neke stvari, ovde i one osnovne ne funkcionisu...

Mada cak i da se to desi, ima pc game pass za 10 evra mesecno, mislim da je prilicno dobra ponuda.

^ fake

Inace igra odlicno drzi paznju igraca, zamalo veceras da dostigne peak sa premijere.
aJxZeYg.png

Studio head rece da su za 4 dana dostigli 3 miliona kopija, i da se nada da ce deonicarima uskoro javiti prodaju od 5 miliona.

Ala rade sve u 16 (y)

Ala rade sve u 16 (y)

Bas ima dobrih poboljsanja.

Juce sam izgubio 2 kljuca zbog automatskog otkljucavanja, sada su to ispravili.

Medieval Breath of the Witcher’s Dogma: Redemption 2 😅

Drago mi je da neko uziva u igri, izgleda da dosta ljudi nije igralo Zeldu...

Meni je i dalje zadnja na listi, dok mi dodje na red valjda ce je srediti i zakrpiti, pa joj sledi moj preki sud.

Medieval Breath of the Witcher’s Dogma: Redemption 2 😅

Meni je i dalje zadnja na listi, dok mi dodje na red valjda ce je srediti i zakrpiti, pa joj sledi moj preki sud.
Igra ima Denuvo, i da hoces sada da je igras, prc.

Jedino ako hoces da se bakces sa hypervisor-om....
zato si je i stavio u bronzani, priznaj? 👀

Znači ljudi koji su igrali BotW i/ili TotK apsolutno nema potrebe da igraju i Crimson Desert? 🤔 Ne znam šta pokušavaš sa tim sporadičnim pljuckanjem po igri (a pritom je nisi ni probao) i izveštavanjem koja ti je po redu na listi za igranje. Ono, zabole nas.

Igra ima Denuvo, i da hoces sada da je igras, prc.

Jedino ako hoces da se bakces sa hypervisor-om....
zato si je i stavio u bronzani, priznaj? 👀
Neka, doci ce ona na game pass dok mi dodje na red...
Ne znam sto se tice hypervisora, te igre cuvam za kraj, ako se dotle proper krekuju, gamepass ili takvo neko desavanje... iako mi je komp vec spreman za hipervizor, nije nikakav hustle...
U bronzanom je jer mi se bas ne svidjaju te mane koje su navedene u ign review, to su neke stvari koje mrzim u igrama...
Mada meni se ni RDR2 nije svideo, a toliko sam cekao da ga igram, no... malo zivaca imam za smaracke igre...
Dakle dva razloga zasto je u bronzanom, prvi je taj koji sam naveo, a drugi je taj sto gledam da igram igre od najstarije, ka najnovijima, to sam uvideo da mi je najlogicnije.

Back
Top Bottom