eeto sta on gleda...
Znaci uskoro su na nuliStudio head rece da su za 4 dana dostigli 3 miliona kopija, i da se nada da ce deonicarima uskoro javiti prodaju od 5 miliona.
I treba da im budu duplo manjeNemaju juznokoreanci plate kao Ameri, odokativno game dev plate su im duplo manje.
Bas ima dobrih poboljsanja.Ala rade sve u 16
![]()
[Updates] Patch Notes Version 1.01.00 | Crimson Desert
Fellow Greymanes,Here are the fixes and improvements that have been added this patch. Major UpdatesThis patch adds 5 summonable mounts, decreased loading times for fast travel and revival, and some more changes to controls as part of our ongoing efforts to improve the game's controls. Update Sch...crimsondesert.pearlabyss.com
Igra ima Denuvo, i da hoces sada da je igras, prc.Medieval Breath of the Witcher’s Dogma: Redemption 2
Drago mi je da neko uziva u igri, izgleda da dosta ljudi nije igralo Zeldu...
Meni je i dalje zadnja na listi, dok mi dodje na red valjda ce je srediti i zakrpiti, pa joj sledi moj preki sud.

Znači ljudi koji su igrali BotW i/ili TotK apsolutno nema potrebe da igraju i Crimson Desert?Drago mi je da neko uziva u igri, izgleda da dosta ljudi nije igralo Zeldu...
Ne znam šta pokušavaš sa tim sporadičnim pljuckanjem po igri (a pritom je nisi ni probao) i izveštavanjem koja ti je po redu na listi za igranje. Ono, zabole nas.Neka, doci ce ona na game pass dok mi dodje na red...Igra ima Denuvo, i da hoces sada da je igras, prc.
Jedino ako hoces da se bakces sa hypervisor-om....
zato si je i stavio u bronzani, priznaj?![]()